Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte led 26, 2021 10:19 am
lemra79 píše:Zdravím,
měl bych taky zájem o MPPT150/60, ale měl bych ještě pár dotazů, je mi jasné. že to schytám, bo zasírám vlákno. Ale rysknu to.
1, Prostřednictvím čeho se to nastavuje? Stačí mi k tomu PC, nebo k tomu potřebuju ještě nějaký krám?
2, Dá se nastavit proudové omezení do baterek, např. model 60A třeba na 30A?
Dík
DanoP píše:Pokial viem tak da sa nastavit obmedzenie max. nabijacieho prudu (nakolko je to klon Victronu) cez VE.Direct kabel z PC.
"The bulk current is the rated charger current unless a lower maximum cur
rent setting has been chosen."
To není problém, ten co nezaplatí zálohu není brán při naceňování v potas. Buď to chce, nebo ať si to dojedná sám. Žádné ohledy, nebo se v tom zacyklíte a jediný výsledek bude nasranost jeden na druhého. Ceny pokud vím drží tato rejže přes rok stále stejné, jen doprava zdrahla. Alespoň u kusového odběru.rasto1 píše:problem je ten, ze ceny za vyrobky sa zistia az po ich naceneni vyrobcom, na co treba cim vacsiu objednavku tym lepsie, ale po ich zverejneni sa moze stat ze potencionalni kupujuci odskocia a redukovane mnozstvo sa da znovu nacenit pricom pri niektorych produktoch vdaka redukcii mnozstva moze nastat zdrazenie atd.
lemra79 píše:Ahoj Vítku, moc děkuji za reakci a ochotu. Na základě odpovědi můj zájem padá.
Zpět na Hromadný nákup - dohoda
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků