Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř dub 14, 2021 8:37 pm
lemra79 píše:No byl by to rachot, pospájet bezmála 1000 článků. Jak to, že se nemusej balancovat? Myslel jsem si, že hlavně u těchto, kde je jasné, že každá sada má trochu jiný vlastnosti, je balancování nutností.
marko250 píše:Ale na jednu otázku neznám odpověď a to,jak dlouho mě vydrží ,li-ion je pro mě zatím neznámá,ikdyž provozovaná s nízkými proudy a napětím 3.4>3.9V? U life za stejných podmínek bych typl 20let 3>3.45V,li-ion netuším,polovinu?
volente píše:Jako skalní zastánce bastl Li Ion baterií doporučuji přijet 8.6. na sraz kde se toto téma bude jistě hodně probírat.
Mám připraven nějaký program ohledně stavby baterií a také likvidační program kde se bude prezentovat "nebezpečnost" těchto článků.
Matess píše:pokud by jsi mel zajem mam 14s z 18650, kterou jsem stavel na kolo. Na kole praskl ram tak to vzdavam. Baterie je a slepena dohromady tavnou pistoli a spajena. Balancovani jsem nestihl udelat... Realna kapacita je kolem 2kWh. Ja uz nemam chut s timhle nic delat... takze pokud chces je tvoje rekneme za... 4000?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník