Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon led 18, 2021 2:19 pm
dumi píše:KOukam ze teplotu chladice "Inverter heat sink temperature" sem odhadl spravne, akorat mi je divny ze tam mam temer trvale 69C. je to normlani? i kdyz je to bez zateze se zatezi se to temer nehybe a v garazi je treba 13 stupnu.
Tenhle přístup je dobrý, taky bych tak rád dělal. Tu komunikaci vlastně dělám hlavně proto abych ušetřil těch 24 h x 40 W = 960 Wh.NOPARasito píše:Ja například na komunikaci s Axpertama v paralelu z vysoka prdím. Dokonce nemám čas otestovat registraci na Solarpatrol.exe.
Axpert je pro me takovej BLACKBOX, do kterýho naperu pres 6*MPPT ty svy 10kWp a pokud to jde doleju 10kWh Lifepo4 a jiz od konce unora jedu na 100% ostrovu. Zatim jsem nevyuzil DS pro baypas nebo dobijeni
Pozn.: Hrozne se mi libi, jak tu ma hromada lidi na foru "cingrlatka" v podobe monitoringu atd. Ja osobne na to hazu bobek a radsi cas i finance naperu do panelu a baterek popr. regulatoru.
Uplne stejne jak Tesla: nejvykonejsi motor z EV, nejvykonejsi baterie. Ostatni srepeticky az posleze pokud zbude cas.
Ten ja nemam takze resim panely, baterie, regulatory.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků