youda píše:1) U některých uživatelů se přestala zobrazovat "Domovská témata". Například teď jsem četl příspěvek od Marko250 a nemá tam nic. Přitom bych řekl, že jsem si jist, že se mu tam jeho domovské téma (viewtopic.php?p=40114#p40114) historicky ukazovalo. Podobný problém teď ale vidím u více uživatelů, Marko250 byl jen příklad.
viewtopic.php?start=120&t=249#p110451
Domovská témata jsou taková, která jsou ve fórech:
- Ostrovní elektrárny
- Mobilní ostrovní elektrárny
- Hybridní elektrárny
- Fototermika
- Ostrovní elektrárny » Plánované FVE
- Ostrovní elektrárny » Archiv ostrovních FVE
- Ostrovní elektrárny » Zamýšleno připojení do DS
- Ostrovní elektrárny » Plánované FVE » Ostrovní elektrárny
- Ostrovní elektrárny » Plánované FVE » Ostatní elektrárny
tema viewtopic.php?p=40114#p40114 je v Ostrovní elektrárny » Poptávky realizace FVE
V seznamu tedy není.
youda píše:
2) V patičce fóra se mi stále ukazuje "Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků", přitom vím, že na některé vlákno koukám zrovna nejen já, ale i 5 dalších lidí.
Je to divné...že by sluneční erupce?
Uživatel přešel jinde a jeho záznam o poslední aktivitě je na jiném tématu nebo na jiné stránce. Tam není žádná setrvačnost (expirace), přejdeš jinam, klikneš jinam a mizíš z původního tématu jinam. Tak to chápu já. Jak je to v kódu PHPBB je možno zjistit stáhnutím kódu aktuálně použité verze PHPBB (3.0.12) To jsem nevymýšlel já tenhle algoritmus. Na novém systému by to určitě mělo dávat větší smysl, což si určitě potestuji a poladím.