Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 1:23 pm
Lui píše:Ahoj.
Perfektná práca![]()
Skús sem hodit aj nejaké fotky ostatných častí systému....regulátor...menič..baterky...atd....
Ak sa dá...hod fotky priamo sem(nie odkaz
)
Mám v pláne tiež niečo podobné len "troška" večšie...ale už dva roky to odkladám
radimre píše::wall: jak sse tu vkládají ty fotky ??? asi je to tak jednoduché že to nemůžu pochopit
LIX píše:Parádička.Susedovi nevadí že mu tieniš záhradu?
Na chladničku je dobré mať o hodne vyšší výkon meniča. Mne napríklad meanweel 1000W rozbehol aj klimatizáciu. Ale ten si nekupuj, už tam dávajú oničom trafká a strašne to píska. Každopádne napr. tento http://www.neosolar.sk/menic-napatia-si ... 350-va-24v viem že niekto na fóre spomínal že mu rozbehol chladničku.
Neviem ale či by sa už neoplácalo investovať do neakého výkonnejšieho čo by ti utiahol aj iné veci lebo 300W menič nie je nič moc. A Victron zanho aj dosť pýta.
radimre píše:A taky soused už by chtěl nějaký drátek taky spustit domů z panelu
LIX píše:Ale počkaj hlavne na ostatných čo ti poradia. Lebo ja z meničom mám stále problém. Momentálne mám len taký prechodný, čakám na financie, potom pôjdem po meniči od mateja. 3000W s toroidným jadrom
Susedovi si už dávno mal nahuckať nech si spravý vlastný systém.Ináč je fajn že mu to nevadí a že to ludia chodia obdivovať, pretože všetci vieme aký sú ludia často závistlivý a radšej v hospode prepijú to za čo si mohli ináč postaviť už celú elektráreň.
Lui píše:radimre píše:A taky soused už by chtěl nějaký drátek taky spustit domů z panelu
Hm...a ja som susedovi ponúkal zadarmo elektriku (do bojleru...tam toho vojde až až) aspon na 8 mesiacov v roku a nechcel
pkougl píše:Ahoj Radmire, moc pěkné výtvory, musim uznat super zpracování, je vidět že máš přístup ke dobré technice (svářečky, obráběcí stroje) a že si s tím vyhraješ. Pěkné kutilské díla.
Pavel
goodbie píše:Kměniči mám meanwell TS 3000 čistý sinus a jsem spokojen dá se i připojit na PC a nastavit co je třebakupoval jsem ho před vánocema funguje dobře a zase tak veliký kravál nedělá mírně bručí jako každý jiný a má dva ventilátory pro dobré chlazení
Uživatelé procházející toto fórum: Ahrefs [Bot], CC [Bot] a 1 návštěvník