Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned čer 11, 2023 2:53 am
PavelR píše:LIX pokud narazis na ceny grundfos alfa2 a spol tak se mi nezdaj az tak vysoky vzhledem k parametrum. kor kdyz to ma ten autoadapt. Na tzb-info pocitali rozdil ve spotrebach z topnouz sezonu a navratnost je par let u podlahovky jeste min pac ta jede nonstop.
redcrown
netusim. nasel jsem mozna primo "vynalezce" tohoto produktu firma tower of spirit.
redcrown píše:PavelR píše:LIX pokud narazis na ceny grundfos alfa2 a spol tak se mi nezdaj az tak vysoky vzhledem k parametrum. kor kdyz to ma ten autoadapt. Na tzb-info pocitali rozdil ve spotrebach z topnouz sezonu a navratnost je par let u podlahovky jeste min pac ta jede nonstop.
redcrown
netusim. nasel jsem mozna primo "vynalezce" tohoto produktu firma tower of spirit.
Obávám se, že ve "vývojové" firmě tower of spirit pracuje jen p. Pliska a pí. Plisková + účetní. Fungují "už" od 2009 už vymysleli nový a levný palivový článek, TEG co stojí 1/3 světové ceny a bůhví co ještě. Nemyslím to ve zlém, fandím mu, ale připadá mi to podobné, jako kdybych říkal, že já dělám světový vývoj na domácích krbovkách. Pro mě to zatím není seriozní produkt. Na rozumné rozšířením TEG si asi chvíli počkáme.
mixman píše:
Ak to dokoncim a budu nejake rozumne vysledky, samozrejme ze to sem pastnem
Je tam. Jsou to ale zlatokopové. Letošní cenu neznám, ale loni jsem si počítal, že se to vyplatí pouze těm, kteří nemaj místo na další panely.tomas píše:Ale SOLAR KERBEROS ...... jsem tam neviděl.
brumlaj píše:Je tam. Jsou to ale zlatokopové. Letošní cenu neznám, ale loni jsem si počítal, že se to vyplatí pouze těm, kteří nemaj místo na další panely.tomas píše:Ale SOLAR KERBEROS ...... jsem tam neviděl.
díky. Takže "Doporučené zapojení - 6 panelů v serii" tedy cena za panely celkem 28016,34 (evpower) " Díky integrovanému MPP trackeru dokáže navýšit zisky v průměru o 30%, oproti systému bez tohoto zařízení." Pokud bychom přidali další 2 panely, pak si připlatíme 9415,-, ano plus konstrukce, práce. Ale ušetřených 20 litránků je doma se stejným ročním efektem............ Pokud bychom dali všechny penízky místo za kerberos do panelů nebo baterií, pak se bavíme o úplně jiné kvantitě či kvalitě systému. Jak říkám, zlatokopové. Pro Japonsko dobré.tomas píše:29 645,- Kč (vč DPH) zde: http://eshop.neosolar.cz/solar-kerberos
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků