Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř čer 29, 2022 11:23 pm
Mikel píše:Take je otazkou jake baterie realne pouzivas a kdyz mas nastaveny GEL, tak jestli pouzivas opravdu GEL a ne napr. LIFEPO4
bokser01 píše:Mikel píše:Take je otazkou jake baterie realne pouzivas a kdyz mas nastaveny GEL, tak jestli pouzivas opravdu GEL a ne napr. LIFEPO4
Nee to vubec...Mám olovouhliky a ty jsou udajně nejvíce podobné GELu i co jsem porovnával datasheety napětí.
Mikel píše:Take je otazkou jake baterie realne pouzivas a kdyz mas nastaveny GEL, tak jestli pouzivas opravdu GEL a ne napr. LIFEPO4
bokser01 píše:
Ještě dotaz... použil jsem USB kabel co k tomu přišel šoupl do RPI s grafanou... Jede to ok ale jen do té doby než se zvýší výkon střídače. Do nějakých 600w to komunikuje ale třeba při 1,5kw a podobně komunikace vypadne a naskočí zase až při poklesu k těm 600wPřemýšlím koupit převodník pro RS485 co tam je a mělo by být snad stabilnější... Přisuzuji to nějakému rušení
Skrat píše:dobrý den.
Pardon ,vetřu se k vám do vlákna.Taky uvažuji o koupě tohoto regulátoru(měniče).Jen sem zvědavý: jakou má vlastní spotřebu? Píšou že v pohotovosti ca 2W.Mě de jakou má vlastní spotřebu při zátěži např: při 50W na výstupu.Mám Axperta ten stále bere ca 25-30W z baterky. Pro doplnění ,není zapojen AC vstup.
Děkuji
kodl69 píše:A proč? dyť to ten měnič dává, a těch pár minut zas tolik energie nesebere.
Soban píše:No tak musíš bojler jak je spotřeba odpojit.
Já mám na výstupu proudové relé a to odpojí bojler jak je spotřeba větší jak 1000W
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků