Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 3:35 am
rottenkiwi píše:JA to tak prevazdkujem niekolko rokov. Na AC IN - MP II 3000 VA je Phoenix 5000 VA
z druhej FVE. Ked potrebujem viac energie, tak zapnem 2400 W radiator,
po 5 sec., ked blika na MP II cervena LED, sa cez stykac, ktory ovlada rele v MP II,
pripoji Phoenix a MP II sa snazi prisposobit jeho sinusovke, trva to 5 -15 sekund,
ale ak na tom MP II este bezi okrem olejoveho este klima Daikin, tak to prepne
na 1 sec a uvolni, lebo sa nedokaze synchronizovat a opakuje to znova.
Takze zalezi, aka to bude zataz a ci tam napr. nebude rozbeh motora alebo
ATX PSU do PC, ktory ma napr. 40 - 70 A nabehovy prud a to zase sposobi
pad a rele v MP II sa rozopne.
Diablo1st píše:Pri "sériovom" zapojení nemôžeš mať oba meniče zapojené do Cerba. Len MP2 zapoj do Cerba. Phoenix sa ti bude v systéme hlásiť ako Generator, ak ho dáš na ACin do MP2.
Paulob píše:Akorát když se to přepne na Phoenixe tak v mp2 přepne nějaký rychlý přepínač sítí, docela silně to cvakne. U mě počítám že k tomu dojde max 3krat denně a jen v létě, ale přemýšlím kolik takový přepínač může vydržet cyklů?
Paulob píše:Akorát když se to přepne na Phoenixe tak v mp2 přepne nějaký rychlý přepínač sítí, docela silně to cvakne. U mě počítám že k tomu dojde max 3krat denně a jen v létě, ale přemýšlím kolik takový přepínač může vydržet cyklů?
FRSO píše:Paulob píše:Akorát když se to přepne na Phoenixe tak v mp2 přepne nějaký rychlý přepínač sítí, docela silně to cvakne. U mě počítám že k tomu dojde max 3krat denně a jen v létě, ale přemýšlím kolik takový přepínač může vydržet cyklů?
A když se vybijí baterky, tak to co udělá ?? Ten Phoenix máš zapojen do MPII jako AC in ?, DS nepoužíváš ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků