Pomoc so zapojenim
Porada před realizací, doporučení, rady, nápady týkající se plánovaných ostrovních nebo poloostrovních systémů, projektování, zkušenosti, schémata, vhodné komponenty
-
- Lokalita: Orava
Pomoc so zapojenim
Zdravim mam prosbicku o pomoc so zapojenim, pripadne ako by bolo najidealnejsie zapojenie na nasledujuce poziadavky. (Zatial mam 40x panelov Firstsolar FS382(82W),Studer VT-80, XTM4000-48, 16xLIFEPO 400Ah, co sa tyka prepinania viem urobit cez LOGO)
Moja predstava režimov je:
Z panelov-nabit baterky a drzat ich v zalohe na noc (pripadne aj cez den ked nebude svietit-zalezi od kapacity)
-nabijat baterky a subezne tlacit do spotrebičov(definovane spotrebice s urcitym odberom) -ked sa nabiju baterky tak tlacit prebytok do bojlera
- len do spotrebicov(no myslim ze taky stav nenastane ked z bateriek pobezim v noci)
Z bateriek
- napajať len definovane spotrebiče
Zo siete
- len do spotrebičov
Toto su stavy ktore by som si vedel predstaviť aby to mozno bolo podľa mozno mojich prvotnych predstav ak sa mylim prosim opravte ma.
Dakujem
Moja predstava režimov je:
Z panelov-nabit baterky a drzat ich v zalohe na noc (pripadne aj cez den ked nebude svietit-zalezi od kapacity)
-nabijat baterky a subezne tlacit do spotrebičov(definovane spotrebice s urcitym odberom) -ked sa nabiju baterky tak tlacit prebytok do bojlera
- len do spotrebicov(no myslim ze taky stav nenastane ked z bateriek pobezim v noci)
Z bateriek
- napajať len definovane spotrebiče
Zo siete
- len do spotrebičov
Toto su stavy ktore by som si vedel predstaviť aby to mozno bolo podľa mozno mojich prvotnych predstav ak sa mylim prosim opravte ma.
Dakujem
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 564 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od karol
-
- 51 Odpovědi
- 5296 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od rva
-
- 3 Odpovědi
- 874 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mypower.cz
-
-
Poradite zo zapojenim menič, akumulačka, DS?
od hondambx » » v Elektroporadna
Poradite zo zapojenim menič, akumulačka, DS?
- 9 Odpovědi
- 719 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Diablo1st
-
-
-
Problém so zapojením 24V - pokles napätia
od bhava » » v Pb
Problém so zapojením 24V - pokles napätia
- 5 Odpovědi
- 950 Zobrazení