Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned čer 11, 2023 2:11 am
youda píše:Přesně. V elektrice se prostě nejdřív uplatní Murphyho zákony a pak teprve zákon Ohmův a ty další.
ČEZ............plánovaná odstávka
Počasí.........déšť se sněhem
Panely.........300W
SOC...........23%
To nevymyslíš
PS: Naštěstí, kafe to ještě pořád uvařit dokáže a bagetku to taky ohřálo. Takže vlastně dobrý
PS2: Jupí, sice furt leje, ale už to dává 1000W. Jdu otevřít okna a pustit rádio na plný kule, aby všichni viděli, že mám elektriky dost!
Live feed zde: https://emoncms.org/dashboard/view&id=54531
youda píše:Myslíš ta elektrocentrála?
Ta se mi během posledního zkušebního startu samovolně rozložila, viz zde:
Jahodovák pak dával info, že se mu ji povedlo znovu oživit.
Ale jelikož od té doby už pak nenapsal žádný update, tak bych řekl, že mu chcípla nadobro![]()
mypower.cz píše:Hele youda by mohl misto prepinani na DS nebo uvazovani o centrale obratit smer dobijeci stanice a az prijede nejaky elektromobilista nabit euto, tak mu misto nabiti ten zbytek usosnout do baterek v baraku![]()
![]()
Vedlejsi efekt je sice ze se mu tam budou hromadit euta, ale tak to muze prilakat dalsi euta, kdyz vsichni uvidi ten zajem o nabiti
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja vim... To jsou nejapne fory tohle
![]()
jahodovák píše:Velice se omlouvám že jsem nepodal nejakou zprávu,tu jsem chtěl předat osobně na srazu ale nějak nebylo komu,sám profesor youda se nám někde zatoulal a nedorazil.Centrála je v dobré kondici a jen čeká na vhodnou dobu na službu.Byla zkoušena a trápena bruskou,velkou rozbruškou a vše zvládala bez zaváhání,jen až budu zas mít budovatelskou chvilku musím trošku dotáhnout ochranný kryt výfuku,je tak nějak uvolněn a vydává to nějaké pazvuky,které neladí s chodem motoru...kapalnou odměnu jsem rozdal abych ji nemusel vézt zpět,jak po ní dopadlo osazenstvo srazu jsem radši nezjištoval,hezký den přeji a doufám,že na nějakém dalším srazu budu moct dárci osobně poděkovat,hezký den z Jahodova![]()
![]()
youda píše:jahodovák píše:Velice se omlouvám že jsem nepodal nejakou zprávu,tu jsem chtěl předat osobně na srazu ale nějak nebylo komu,sám profesor youda se nám někde zatoulal a nedorazil.Centrála je v dobré kondici a jen čeká na vhodnou dobu na službu.Byla zkoušena a trápena bruskou,velkou rozbruškou a vše zvládala bez zaváhání,jen až budu zas mít budovatelskou chvilku musím trošku dotáhnout ochranný kryt výfuku,je tak nějak uvolněn a vydává to nějaké pazvuky,které neladí s chodem motoru...kapalnou odměnu jsem rozdal abych ji nemusel vézt zpět,jak po ní dopadlo osazenstvo srazu jsem radši nezjištoval,hezký den přeji a doufám,že na nějakém dalším srazu budu moct dárci osobně poděkovat,hezký den z Jahodova![]()
![]()
Já bych ještě nejásal. Ta rudá mrcha určitě zase chcípne, až budou její služby nejvíce potřeba...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků