shuty píše:dnes to ani mne nejde z internetu. iba lokalne alebo bluetooth. mozno maju daky vypadok?...
Ok díky trochu jsem si to myslel jelikož tu u nás nikde nefungovali platební terminály na karty ani bankomaty a další věci. Uvidím za pár dní.
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 4:41 am
shuty píše:dnes to ani mne nejde z internetu. iba lokalne alebo bluetooth. mozno maju daky vypadok?...
blaskoi píše:Tak to ma teší, že je to globálna chyba, lebo už nad tým maturujem asi 3 hodiny, prečo mi to ide len cez bluetooth a napriamo cez wifi adresu a nie cez internet. Popri tom som si všimol, že sa dajú dáta z SD karty na diaľku zálohovať, neviem či to fungovalo aj predtým, ale záloha sa tu rozoberala a to tak, že sa mala vyberať SD karta, teraz si zálohu pohodlné stiahnete do telefónu (a odtiaľ kde chcete) Obnovu som však neskúšal.
blaskoi píše:Tak to ma teší, že je to globálna chyba, lebo už nad tým maturujem asi 3 hodiny, prečo mi to ide len cez bluetooth a napriamo cez wifi adresu a nie cez internet. Popri tom som si všimol, že sa dajú dáta z SD karty na diaľku zálohovať, neviem či to fungovalo aj predtým, ale záloha sa tu rozoberala a to tak, že sa mala vyberať SD karta, teraz si zálohu pohodlné stiahnete do telefónu (a odtiaľ kde chcete) Obnovu som však neskúšal.
shuty píše:tak uz mi to ide sledovat cez internet... takze to dol docasny vypadok na strane solar asistantu
We had a connectivity issue with eu.solar-assistant.io which has since been resolved. During this time, the only way to reach your site was via local network access. I apologise for the inconvenience it caused. Everything should work as expected again.
Kind regards
Pierre - SolarAssistant
Steen007 píše:Bluetooth má podporu jenom raspberry. U orange je to wifi, nebo lan.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník