Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 27, 2023 4:41 am
According to market feedback, the upgraded version of Xiaoxiang Electric optimizes the overall
interface, adopts a modular layout, and adds more parameters and function settings, just to bring users
a faster, more complete and stronger experience.
When the mobile phone signal in the user's environment is poor or the user needs to skip the
account registration, they can choose to use the guest mode. Note that this mode cannot obtain the
setting permission because there is no login account. To obtain the setting permission, you must log in to the account. Operation steps: Open the APP, enter the login interface, choose to log in
later, and the APP will directly enter the user interface.
cipis píše:Mohl bys prosim tu posledni "funkcni" sem prilozit?
cipis píše:Mohl bys prosim tu posledni "funkcni" sem prilozit?
JBD BMS
Sometimes detect false short circuits
PetrV2 píše:Existuje vůbec funkční spolehlivá BMSka? (řečnická otázka)
PetrV2 píše:...že to tyhle BMSky prostě dělají. Tedy být to v reálném provozu za slunečného dne, už mám možná odpálený MPPT regulátor...
PetrV2 píše:Apka více-méně normálně funguje, ale BMS mi už několikrát vypnula baterku. Poprvé hlásila zkrat, OK, to bylo v okamžiku, kdy jsem zapnul střídač a asi jsem měl nastavený příliš malý proud pro detekci zkratu. Ale párkrát mi rebootla MPPT tracker jen tak ze srandy.
a další bugy. Existuje vůbec funkční spolehlivá BMSka? (řečnická otázka)
Uživatelé procházející toto fórum: rva a 1 návštěvník