Mobilni programator www aplikaci
Elektromobily, hybridy, elektrokola, elektroskůtry, řešení pro karavany, obytné přívěsy, maringotky, obytné automobily, mobilní domy.
-
- R.I.P.
Mobilni programator www aplikaci
programator www aplikaci ktery ma problem s elektrikou - vedet kdo to je, mohl by se mrknout na mypower a zjistit ze elektrika je ten nejmensi problem. BTW tohle mi pripada jako fotka mě z budoucnosti akorat ze u me bude strecha plne osazena fotovoltaikou ... jaaaj Tak pokud se sem ciste naaaaaahodou nekde pri hledani na googlu mrkne, tak ze moc pozdravuju a fandim....
-
Re: Mobilni programator www aplikaci
Zdravim. DUB je muj kamarad, zname se uz par let
Taky sem programator a spravce linux serveru na kolech.
Konecne se mi povedlo tuhle zimu 2012/2013 stravit v Maroku.
Moje auditko: https://forum.mypower.cz/viewtopic.php? ... YQqmsrcDJ4
Taky sem programator a spravce linux serveru na kolech.
Konecne se mi povedlo tuhle zimu 2012/2013 stravit v Maroku.
Moje auditko: https://forum.mypower.cz/viewtopic.php? ... YQqmsrcDJ4
2x 225W/24V mono + 2x 220W/24V poly na strese 12tun Trucku, TS-MPPT-45, LiFeYPo4 180Ah, Victron phoenix inverter 12/1600
-
Re: Mobilni programator www aplikaci
A v nejhorsim, kdyz dojde stava a nesviti slunicko, nastartuje motor. To se mi libi.
Panove mate to vymakany ale stejne je to hodne o kompromisu, takovy maly squat anebo celorocni camping. Ne ze bych si to neumel predstavit, take jsem zkousel extremy jako netopit v zime anebo nejist mesic. Pripadne survival. Zadny problem.
Akorat kdyz je tch technickych veci prilis, tak se obavam, ze okolo toho clovek musi stale behat a neverim ze neco takoveho se namontuje a 10 let funguje, takze se obavam, ze tohle muze fungovat jen konstrukterovi autorovi a to jeste se znacnym sebezaprenim (pokud ma byt rentabilita jakz takz dohledna). Nebo se pletu?
Jinak solar ve strese jsem videl v audine RS uz pred vice jak 10 lety.
Panove mate to vymakany ale stejne je to hodne o kompromisu, takovy maly squat anebo celorocni camping. Ne ze bych si to neumel predstavit, take jsem zkousel extremy jako netopit v zime anebo nejist mesic. Pripadne survival. Zadny problem.
Akorat kdyz je tch technickych veci prilis, tak se obavam, ze okolo toho clovek musi stale behat a neverim ze neco takoveho se namontuje a 10 let funguje, takze se obavam, ze tohle muze fungovat jen konstrukterovi autorovi a to jeste se znacnym sebezaprenim (pokud ma byt rentabilita jakz takz dohledna). Nebo se pletu?
Jinak solar ve strese jsem videl v audine RS uz pred vice jak 10 lety.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9 Odpovědi
- 793 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Soban
-
-