Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: sob dub 01, 2023 3:06 am
MareC3k píše:Preto mam studery 3 a od marca do novembra vypnuty hlavny istic.... nieje dovod pricucavat.
Problemy nastanu az v zime, kedy to bez DS proste nejde a niekolko stoviek kwh si z DS musim kupit
vlkazajac píše:Aj učeň z prváku by túto funkciu vedel vyriešiť riadeným pripojením nabíjačky za 25 EUR.
vlkazajac píše:Predsa, ak mám napríklad 4 kWp a k tomu primeraný menič 4 kW a lítiové batérie povedzme 10 kWh, dosiahol som určitý level komfortu, kde mi môže bežať jeden silný spotrebič a k tomu všetok domáci balast na pozadí. Ak som trochu normálny, tak nebudem pripájať dva silné spotrebiče v súbehu, lebo - ak tam mám už priplatený pricucávač Studer - všetko pricucnuté zase platím.
Že je to málo komfortné ? Nech sa páči, posilním menič aj batérie. Ale nie druhý a tretí Studer !!!
vlkazajac píše:Chápem, že Hi-Tech chlapcov čo sa hrajú uspokojuje. Ale zjavne zabudli využívať komfort, ktorý im nástup lítia dopraje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků