Jak to vidíte po letech - s výhledem do budoucnosti?

Vyplatí se nebo nevyplatí se? Koupit použité nebo nové? Za jak dlouho se to vrátí? Kolik mi to ušetří? Kolik za to zaplatím? Nebude to příliš drahé? ... a podobné dotazy : )
Hyp
Příspěvky: 263
Registrován: ned zář 19, 2021 7:38 pm

Re: Jak to vidíte po letech - s výhledem do budoucnosti?

Příspěvek od Hyp »

solárník píše:Já jsem pochopil, že na Slovensku taky patří 65% nějakým drobným akcionářům, ale nezjišťoval jsem to.
https://www.seas.sk/o-nas/o-spolocnosti/akcionari/ - já tam vidím v podstatě jediného partnera k jednání se Slovenským státem! To pak asi není těžké se domluvit, což!?

A to je ten problém, dohoda Slov. státu vs potencialni dohoda státu s milionem bývalých DIKů (ČR), tedy přesněji spoustou malých minoritních akcionářů, dohodnout se prakticky nic nedá! To by musel jeden každý akcionář dát písemný souhlas A pak bychom teprve byli (ČR) v situaci jako Slovensko!!!

Je Až s podivem, že to nikdo nechápe, ale každý se k tomu vyjadřuje, jakoby tomu rozuměl, holt soudce lynč, @mihlit chápe :-) přitom tyhle zákony se snad učí na střední škole, nebo až na vysoké? Jakože chápeme, že “polovina lidí má podprůměrný intelekt, těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa… “ no ale co je moc to je moc, tak buď už je debilních daleko víc lidí a nebo jsou jen více slyšet?
Uživatelský avatar
fugas
Příspěvky: 2222
Registrován: sob pro 21, 2013 6:58 pm

Re: Jak to vidíte po letech - s výhledem do budoucnosti?

Příspěvek od fugas »

Nejvíc jsou obvykle slyšet ti, kdo si jenom myslí, že jsou chytří. Je až s podivem, že jim k tomuto dojmu stačí, že vystudovali :D Zcela jednoznačné a jednoduché závislosti pak zaobalují do hromady přejatých slov, což v nich ten dojem umocňuje.
Isolar 5kW (Axpert klon), LiFePo4 202Ah Lishen 18s.Nyní v přestavbě P106 Electric z projektu LiFePo4 na LiIon 100Ah.
Quickyprd
Příspěvky: 246
Registrován: úte kvě 26, 2020 3:50 pm

Re: Jak to vidíte po letech - s výhledem do budoucnosti?

Příspěvek od Quickyprd »

Největší problém blbců je fakt, že nevědí že jsou blbci. Nepřímý překlad M. Caine :-) a je to totální pravda a Werich to říkal taky, když se s blbcem, hádáš více jak 3,0minut, tak se hádají blbci dva...s rozumným člověkem se člověk domluví, vymění názory a nakonec uzná či naopak řekne že neuzná a druhý ho již dál nepřemlouvá. Je to problém jinak běžných lidí "u piva", tak ale i instalačních firem FVE, řemeslníků, úředníků, debaty o Bohu atd....během stavby pasivního domu domů jsem od různých řemeslníků slyšel názory od 0-10...shnije to, trubky budu plné plísní, polystyren se odpařuje, dřevo praská a dobře hoří, udusíte se...někdo si to nechal rád a dobrovolně vysvětlit, někdo mlel stále to svoje, tak jsem šel radši pryč, hlavně aby dodělal svojí profesi....dodnes jsem třeba nesehnal hromosvodaře, který by na plechové krytině upravil hromosvod tak, jak má u FVE být...ale "chytrejch" se ozvalo hodně...ale vždy si vzpomenu na film Idiokracie a je mě lépe :-)

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek