Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř úno 08, 2023 1:08 am
Pawel píše:Zdravím, můžu rychlý dotaz: Může Greenbono spínat klimatizaci nebo TČ? Jak jsem koukal na stránky, tak tam se zmiňují jen o odporové zátěži. Nebo jsem koukal blbě. Předem díky za odpověď.
Kostěj píše:Pawel píše:Zdravím, můžu rychlý dotaz: Může Greenbono spínat klimatizaci nebo TČ? Jak jsem koukal na stránky, tak tam se zmiňují jen o odporové zátěži. Nebo jsem koukal blbě. Předem díky za odpověď.
Mrkněte se do pdf souboru, co je přibalen v "yorix/download/firmware", tam se tepelnému čerpadlu věnují.
Tichyc píše:Kostěj píše:Pawel píše:Zdravím, můžu rychlý dotaz: Může Greenbono spínat klimatizaci nebo TČ? Jak jsem koukal na stránky, tak tam se zmiňují jen o odporové zátěži. Nebo jsem koukal blbě. Předem díky za odpověď.
Mrkněte se do pdf souboru, co je přibalen v "yorix/download/firmware", tam se tepelnému čerpadlu věnují.
Dobrý den,
jaký firmware se má použít, pokud potřebuji řídit TČ, které je 1F a zároveň potřebuji ukládat do vody pomocí dvou tepelných spirál? Našel jsem pouze FW pro TČ nebo FW pro řízení 3F zátěže.
děkuji
pavelsiman píše:nastava problem s chladničkou a na nej začne trhať motorom
Tichyc píše:jaký firmware se má použít, pokud potřebuji řídit TČ, které je 1F a zároveň potřebuji ukládat do vody pomocí dvou tepelných spirál?
* GBo3003_TC_phctrl_upg.hex *
* --- zdroj.kód: 20.02.2022 *
* ----------------------------------------*
* pro hardware: G B O - A k u *
* pro SSR spínaná okamžitě(fázové řízení) *
* až 5 ks SSR v kaskádě *
* pracovní mód: wattrouter *
* ----------------------------------------*
* Firmware pro 1f. on-grid elektrárny *
* s rozšířením pro tepelné čerpadlo *
* s řízením výkonu napětím 0...10V=. *
* Signál PWM k řízení TČ je na DO1 *
* (=výstup původně určený k řízení SSR6). *
Dudo8585 píše:Dobrý den. Dokázal by mi někdo poradit s nastavením gbo-Aku? Mám takový problém že když mám připojené proudové čidlo na baterku tak tam nejde nastavit vytěžování. Když dám místo něj propoj tak to jde. Mám verzi firmwaru 3005. Jak máte dany uvnitř jumper? Ukazuje mi to v okamžitýh hodnotách výstup na síti a ne na měnici a přitom mám ostrov. Tak nevím co mám špatně. Děkuji za rady.
DanoP píše:Na axpertoch (PIP) je to jednoduchsie. Vo vycitanych udajoch je flag ktory indikuje stav baterie vo float rezime. V tom momente mozem zatazovat vystup menica pokial nezacne odber z baterie. Takze je to "len" otazka vhodneho riadenia zataze.
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam [Bot] a 0 návštevníků