ALZA se dává na fotovoltaiku
Nezařaditelné
-
-
- Lokalita: SO, SK
Re: ALZA se dává na fotovoltaiku
Tak ak sa bude dať platiť za panely, bat. a meniče v BTC či LTC, tak sa nám návratnosť výrazne
zníží, lebo kto má prebytky, bude mocť za to nakúpiť.
DC-AC inverter REC Lion DC-AC ESP32 DIY inv. 15 GB za sekundu DIY MPPT Holder
Zjedz vsetko, co si kupil, v obchode a netreba ti tasku, auto ci chladnicku.
Zjedz vsetko, co si kupil, v obchode a netreba ti tasku, auto ci chladnicku.
-
Docela sranda, cena ještě nebyla stanovena,ale už je 12 % sleva
-
dub042 přpedběh si mě
A na alze už několik let nenakupuju. Protože si myslí, že jsou zákazníci úplně vypatlaný. Nebo jak jinak si mám vysvětlit to, že se mě snaží do jejich obchodu nalákat zeleným uřvaným debilem
A na alze už několik let nenakupuju. Protože si myslí, že jsou zákazníci úplně vypatlaný. Nebo jak jinak si mám vysvětlit to, že se mě snaží do jejich obchodu nalákat zeleným uřvaným debilem
-
No, máme to podobně - taky to nedokážu ustát, taky mě to uráží, styl jejich kampaní s kombinací s jejich reklamačním workflow mi připomíná krásný citát "nakup a chcípni". Znepokojuje mě ovšem, že ta jejich zelená mrcha asi funguje na masy, když se ji alza tak pěstuje.
Každopádně - vstup alzy do tohoto segmentu znamená možná to, že to co dřív bylo ušlechtilým koníčkem, se stává masovou komercí, a to jistě nějaké dopady nejen na tohle fórum bude mít. Taky to, že alza může svou obchodní silou pozměnit náš trh - chci věřit, že k lepšímu. Uvidíme.
Každopádně - vstup alzy do tohoto segmentu znamená možná to, že to co dřív bylo ušlechtilým koníčkem, se stává masovou komercí, a to jistě nějaké dopady nejen na tohle fórum bude mít. Taky to, že alza může svou obchodní silou pozměnit náš trh - chci věřit, že k lepšímu. Uvidíme.
Inteligentní ostrov - www.vati.cz
-
- Lokalita: pod Brnem
- Systémové napětí: 24V
Obchod který prodává použité zboží je obyčejný bazar. A může mít reklamu jakou chce.
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT
-
Zajímavý, že třeba u základních desek mají tuto poznámku, "Tento výrobek není samostatně funkčním celkem a může vyžadovat odbornou montáž."
ale u invertoru nic takového není.
A ani žádná další zmínka o tom, že pro připojení výrobku do sítě nejspíš budem bude potřebovat nějaké to povoleníčko.
Aby to pak spíš nedopadlo tak, že distributoři budou kontrolovat baráky, kde jsou panely, ale není tam registrována výrobna.
ale u invertoru nic takového není.
A ani žádná další zmínka o tom, že pro připojení výrobku do sítě nejspíš budem bude potřebovat nějaké to povoleníčko.
Aby to pak spíš nedopadlo tak, že distributoři budou kontrolovat baráky, kde jsou panely, ale není tam registrována výrobna.
-
platbu bitcoiny přijímají zde:rottenkiwi píše:Tak ak sa bude dať platiť za panely, bat. a meniče v BTC či LTC, tak sa nám návratnosť výrazne
https://www.s-power.cz/fotovoltaicke-elektrarny/#cenik
Chci elektrárnu s licencí a s prodejem přebytků nebo komunitní výměnou energie: ANO
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Dává ekonomicky smysl FVE na chatu?
od stefan » » v Ekonomika solárních systémů
Dává ekonomicky smysl FVE na chatu?
- 11 Odpovědi
- 1699 Zobrazení