Zkusenosti s nakupovanim na ALIBABA COM
-
- Reputace: 0
Zkusenosti s nakupovanim na ALIBABA COM
Hoj vsichni mel bych dotaz jestli mate nekdo zkusenosti s nakupovanim na ALIBABA COM. Ted jsem kuknul na ALIEXPRES.COM ale ty ceny za dopravu docela fest jeste k tomu clo a asi dph.Diky za kazdou radu.Konkretne resim menic cisty sinus tak 5-6 kW.Hoj kuky.
- Lui
- Reputace: 137
- Lokalita: Senec
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: cca 35kwp
- Kapacita baterie [kWh]: malá
Re: Zkusenosti s nakupovanim na ALIBABA COM
Ahoj.
No ja som tiez planoval od nich kupit menic,a tiez 5-6kw....ale nakoniec sa mi to zhodou okolnosti podarilo zohnat na slovensku,za bezkonkurencnu cenu.....
No potom som objednaval od nich snekovu prevodovku (cca 70kg) a prislo mi to bez problemov....samozrejme som sa tiez bal len tak poslat peniaze dopredu....ale rozhovor s dotycnym sa mi celkom "pozdaval"...tak som celu ciastku poslal vopred....
A nezabudni sa spytat,kolko bude stat doprava....a tiez ze budes musiet zaplatit clo a este aj dan...
No ja som tiez planoval od nich kupit menic,a tiez 5-6kw....ale nakoniec sa mi to zhodou okolnosti podarilo zohnat na slovensku,za bezkonkurencnu cenu.....
No potom som objednaval od nich snekovu prevodovku (cca 70kg) a prislo mi to bez problemov....samozrejme som sa tiez bal len tak poslat peniaze dopredu....ale rozhovor s dotycnym sa mi celkom "pozdaval"...tak som celu ciastku poslal vopred....
A nezabudni sa spytat,kolko bude stat doprava....a tiez ze budes musiet zaplatit clo a este aj dan...
málo kwp , 60V 1,2kAh , 15S 600P Lion + 60V 198Ah Lifepo4 , 10 x MPPT VT-80 , 4xStuder XTH 8000 vo výstavbe ,
Záloha:180Wp ,12V LiFePO4 60Ah , epsolar 10 ,victron 350w sinus
Záloha:180Wp ,12V LiFePO4 60Ah , epsolar 10 ,victron 350w sinus
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Platby do zahraničí přes alibaba
od cuki » » v Zkušenosti s prodejci
Platby do zahraničí přes alibaba