Funkční olovo za cenu výkupu ve šrotu
Archiv ukončených inzerátů
-
- Reputace: 128
- Lokalita: Praha 6
Funkční olovo za cenu výkupu ve šrotu
Olověné záložní aku EnerSys 12V 100 Ah, koupené zde před několika málo lety od Oty (jeho inzerát jsem nenašel) Stav neznýmý, napětí drží. Provozovány samostatně, pak v kombinaci s li-on, asi před měsícem jsem je odpojil, neboť li-onek již mám dostatečné množství pro svůj provoz. Váha dle etikety 33,5 Kg, cena dle ceníku Jinonice, což mám kousek 19 Kč/kg. Celkem 4 Kusy. Dále 4Ks HAZE vrla agm 80Ah, v podobném stavu byla do nich asi před rokem dolita destilka, poté co se mi zdálo, že jsou nějaké slabší. Vzpamatovali se a dále s nimi nebyl žádný problém. Cena opět 19 kč/kg. Pokud bude zájem jsou k odběru Praha 6. Nutný vlastní odnos pro moji páteř jsou těžké. Přide miš koda je prodat do výkupu, ještě by mohli posloužit. U všech jsou propojky pro menší zátěže do systému 24 V, řekněme pro odběry 24V/10-15 A. Zatím propojeny tak jak byly provozovány, možno prodat i po jednotlivých kusech, je mi to jedno.
Nemám rád tenhle stát.
-
- Reputace: 4
- Lokalita: Praha
Re: Funkční olovo za cenu výkupu ve šrotu
Měl bych zájem, mohl bych se na ně přijet podívat? Jsem taky z Prahy 6. Ale jsem do neděle pryč, tak pokud by to šlo v příštím týdnu....
-
- Reputace: 128
- Lokalita: Praha 6