Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 05, 2023 9:13 pm
Fazole píše:Nejsem odborník proto uvažuji selským rozumem, bude mít jinou váhu (broky) a jiný rozsah, a jak poznáte, že máte správnou hustotu. Můžete udělat "kalibraci", údajně má rozsah 1,2-1,4. Snad je zde někdo, kdo věci více rozumí než já.
007ToMMaS píše:Tak včera a dnes som večer trávil s bateriami. Včera som šejkoval aby som povylieval z nich to svinstvo bolo ho tam statočne. Nalial späť starý elektrolyt a nalial peroxid. Dnes som to vylial a povyplachoval a nalial nový elektrolyt o hustote 1,28. Zajtra zmeriam aký bude po určitej dobe. Urobil som iba 5 lebo časovo to nevychádza a dokedy sa človek do toho dostane a vyskúša čo a ako to tiež trochu času zabije. Zajtra sa chcem pustiť do ďalších piatich aby som to mohol dať nabíjať. Keby to nerobím sám išlo by to si myslím lepšie. Som zvedavý na výsledok.
ostrovpoděbaby píše:
K tomu bych měl dotaz.Myslel jsem si, že se ten peroxid leje do článku naplněného vodou, ne peroxidem.Jak je to správně?
chodovak píše:Potřebuji poradit, sehnal jsem baterie NIFE - 120A, ale jsou mírně nafouklé, vadí to?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků