"Factory password" k Tracer x215BN
Souhrn tématu
Factory password pro Tracer x215BN potřebné k vymazání dat o vyrobené a spotřebované energii v programu Solar Station Monitor je 102206. Toto heslo odpovídá směrovacímu číslu části Pekingu, kde sídlí výrobce EP Solar. Reset lze také provést přímo na displeji regulátoru podržením tlačítka ENTER po dobu 5 sekund při zobrazení kWh, což umožní vymazání dat bez použití softwaru.
- wewerk
- Reputace:2
"Factory password" k Tracer x215BN
Neznáte náhodou někdo heslo ( Factory Password ), které je vyžadováno při vymazání dat o celkové vyrobené a spotřebované energii ( tlačítko "Clear Data" ve volbě Parameter - Factory Operation ) v programu Solar station monitor ?
- yoshimura
- Reputace:0
Re: "Factory password" k Tracer x215BN
gugl mě našel toto: The factory default password is “000000”
zkoušel jsi?
zkoušel jsi?
- wewerk
To jsem zkousel. Nefungujeyoshimura píše:gugl mě našel toto: The factory default password is “000000”
zkoušel jsi?
Heslo "000000" se pouziva pri ovladani pomoci displeje MT-50, ale z neho se nedaji bohuzel ty registry vymazat
- wewerk
Tak už to mám. Poradili mi v i4wifi. To heslo je 102206. Soudruzi v Číně jsou šprýmaři, protože to je směrovací číslo části Pekingu, kde sídlí firma EP Solar. Tak kdxbyste někdo potřeboval vynulovat solární regulátor, funguje to.
- matej
- Reputace:45
Tiež som to potreboval vyresetovať, ale na 8420AN to z nejakého dôvodu 102206 neberie. Podľa hesla keď všetko zlyhá tak sa pozri do návodu, som to hravo vyresetoval prepnutím na displeji na zobrazenie kWh, podržaním ENTER 5 sekúnd kým sa hodnota rozbliká a následne krátko ENTER sa vyresetuje.
Pravda a Láska zvítězí!.