Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř úno 08, 2023 2:37 am
kybos píše:Pořád čekám, až se ozve někdo, kdo má alespoň jednoosé polohování nebo dokonce někdo, kdo má panely na kuří nožce a k nim dvouosé polohování, abych zjistil, o co přícházím bez tohoto high-end řešení.
kybos píše:Pořád čekám, až se ozve někdo, kdo má alespoň jednoosé polohování nebo dokonce někdo, kdo má panely na kuří nožce a k nim dvouosé polohování, abych zjistil, o co přícházím bez tohoto high-end řešení.
radimre píše:kybos píše:Pořád čekám, až se ozve někdo, kdo má alespoň jednoosé polohování nebo dokonce někdo, kdo má panely na kuří nožce a k nim dvouosé polohování, abych zjistil, o co přícházím bez tohoto high-end řešení.
820W minulý rok 7KW
http://vyrobaprvozuj.webnode.cz/vlastni-elektrina/
Zde jsi je vzal při koupi na hůl, pokud panely 820Wp dávaly výkon 7 kW (nebo jak si přeložit to velké K? žeby kh?)radimre píše:.........820W minulý rok 7KW .........
gupa píše:Mám handicap, natočení na východ, takže jen 6,3kWh/kWp. Zajímá mne ale jaký vliv má ten písek co furt padá?
abrams píše:Zdravím ,
jo , včerá to byl fakt hukotvytěženo 27,5kWh alias 6,94kWh/1kWp ... tak mě tak napadá , jestli paralerní spojení 5-ti
v sérii a 6-ti
v sérii negativně neovlivňuje celkovou výtěžnost , jenže co pak s tou elektrikou navíc , co ?
.
Elektronům zdar
Uživatelé procházející toto fórum: Yandex [Bot] a 2 návštevníků