Černý odběr na originál zaplombovaném elektroměru
Nezařaditelné
- mypower.cz
- R.I.P.
- Reputace: 521
Černý odběr na originál zaplombovaném elektroměru
http://zpovednice.cz/detail.php?statusik=571288
zajimave... velmi zajimave ..
Na originál zaplombovaném elměrovém rozváděči a digi elměru našli dle nich "černý odběr".
Ten dle nich byl přímo v originál zaplombovaném digi elměru, přičemž originálnost plomb ani nezpochybnili. Prý digi elměr neměřil vždy a někdy se "vypnul" zcela.To "vypnutí" prý mělo spočívat ve vyhození hlavního jističe mnou.Odvětil jsem že při vypnutí hl. jističe se jaksi nevypne jen elměr ale i celý objekt.Ale prý jsem elměr vypnul jaksi "sofistikovaně" na což přišli ve své!! zkušební laboratoři...
Tohle na ostrovni FVE fakt nehrozi.
zajimave... velmi zajimave ..
Na originál zaplombovaném elměrovém rozváděči a digi elměru našli dle nich "černý odběr".
Ten dle nich byl přímo v originál zaplombovaném digi elměru, přičemž originálnost plomb ani nezpochybnili. Prý digi elměr neměřil vždy a někdy se "vypnul" zcela.To "vypnutí" prý mělo spočívat ve vyhození hlavního jističe mnou.Odvětil jsem že při vypnutí hl. jističe se jaksi nevypne jen elměr ale i celý objekt.Ale prý jsem elměr vypnul jaksi "sofistikovaně" na což přišli ve své!! zkušební laboratoři...
Tohle na ostrovni FVE fakt nehrozi.
- tomas
- Reputace: 241
Re: Černý odběr na originál zaplombovaném elektroměru
jj, už jsem tu na tento problém odkazoval: https://forum.mypower.cz/viewtopic.php? ... 2366#p2366 ale na jiný diskuzní server.
Ale neboj, oni už něco vymyslí i na ostrovní např. recyklační poplatky atd...
Ale neboj, oni už něco vymyslí i na ostrovní např. recyklační poplatky atd...
Chci elektrárnu s licencí a s prodejem přebytků nebo komunitní výměnou energie: ANO
- OTi
- Reputace: 0
Re: Černý odběr na originál zaplombovaném elektroměru
dle naších zákonov vinu muejí oni dokázat a co je za chybným fungování jejich el. měru to není náš problém
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek