Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 6:25 am
camel1cz píše:ale tohle mi také nepříjde OK
mypower.cz píše:co je to vlastne FVE ?
mypower.cz píše:
Tema asi zachvilku zamknu, mozna.. nevim, protoze je to skutecne duplicita.
střídač píše:mypower.cz píše:co je to vlastne FVE ?
Panely a propojení k nim, regulátor a propojení, akumulace a její propojení, střídač a jeho propojení.
hlasovat nemůžeš, protože nechceš. Jasně je dané co máš čím podělit. Náklady související s odběrem elektřiny (tedy veškeré investice, které by jsi nedělal, pokud by jsi neměl žádný elektrický spotřebič) podělit počtem spotřebovaných kWh z FVE.mypower.cz píše:Bohuzel hlasovat nemohu, nemam na co, nemam vyber pro me vhodne odpovedi, nebot se zde jedna o naklady na energii,
Je UPS u Tebe z funkce spotřebič? Nebo vyžadovaná součást vnitřní distribuce elektřiny? V prvním případě nepřipočítávat, v druhém připočíst.mypower.cz píše:A kdyz tam ta UPS uz byla leta pred tim... ? = baterie (akumulace), propojeni, stridac, ? Tak s prikoupenim panelu a regulatoru zakalkulujeme i cenu te UPSky tedy .. ?
brumlaj píše:hlasovat nemůžeš, protože nechceš. Jasně je dané co máš čím podělit. Náklady související s odběrem elektřiny (tedy veškeré investice, které by jsi nedělal, pokud by jsi neměl žádný elektrický spotřebič) podělit počtem spotřebovaných kWh z FVE.mypower.cz píše:Bohuzel hlasovat nemohu, nemam na co, nemam vyber pro me vhodne odpovedi, nebot se zde jedna o naklady na energii,
mypower.cz píše: Citite se ted svobodneji?
mypower.cz píše: Ja stale neznam zivotnost a nevim proc baterie placam do ceny FVE, kdyz baterie bych stejne tak jednou za cas kupoval do UPSky i kdyz bych FVE nemel ..
rádi pomůžeme, pošli nám pokladní knihu Tvé domácnosti. A schéma elektrorozvodů - stačí jednopólové. A nezlob se na to, že se nám nechce procházet všechny Tvé příspěvky zde na fóru abychom si pokladní knihu sami vytvořili. Zase vocud pocud.mypower.cz píše:Tak mi prosim pomozte s vypoctem.. cenu me FVE, dobu jejiho provozu i postupne servisni prace a rozsireni znate. Ja stale neznam zivotnost a nevim proc baterie placam do ceny FVE, kdyz baterie bych stejne tak jednou za cas kupoval do UPSky i kdyz bych FVE nemel .. Nevim jak k cene dospet. Jsem totalne duty a v ZS jsem casto chybel. Pomuzete mi s vypoctem?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků