Kdo má zájem o to být zde na fóru globálním moderátorem, tedy takovým, který může upravit, smazat, editovat, rozdělit příspěvky, a budu k němu mít důvěru, rád udělím práva, aby se případně nemuselo čekat na mě s úpravami a byla možnost, aby toto řešili i tito globální moderátoři.
Dále mě dnes napadl myslím docela zajímavý offtopic systém a pokud máte někdo nějaký nápad na vylepšení, sem s ním, nebo pokud myslíte, že to je dobré řešení, díky za podporu a pustím se do implementace co nejdříve to půjde.
Systém by fungoval následovně...
1) Vznikne nové vlákno..
2) Přispěje uživatel 1, 2, 1, 2, 3, diskuze se odvíjí ...
3) Přispěje uživatel 4 offtopicem úplně odjinud.
4) Příjde globální moderátor nebo admin a označí příspěvek uživatele 4 za offtopic.
5) Přispěje uživatel 3 a odpoví na 2 protože nevidí příspěvek uživatele 4 - ví ale, že tam je. Je skrytý s možností ho ale po kliknutí zobrazit. Pokud na něho odpoví dalším offtopicem, riskuje, že i jeho příspěvek bude označen za skrytý.
6) Příjde uživatel 4 a zjistí, že jeho příspěvek byl označen za offtopic a že není vidět. Buď to nechá být a dá pokoj a diskuze se stočí zpět na téma, nebo nedá pokoj a využije speciální tlačítko u svého skoro úplně skrytého příspěvku s funkcí "Vytvořit nové téma z tohoto příspěvku >". Po kliknutí se zobrazí už známý formulář na vytvoření nového příspěvku s předvyplněným obsahem z původního skrytého offtopicu s linkem na původní diskuzi na offtopic příspěvek. Pokud takto bude vlákno vytvořeno, u původního offtopicu se objeví odkaz s funkcí "Zobrazit nové téma, které vzniklo z této diskuze >"
Příjde mi to jako dost férový systém, nelikvidující příspěvky, ostatní čtenáři nejsou offtopicem vyrušováni, protože je skrytý, a offtopic autor má svobodnou volbu svépomocně příspěvek vyjmout a diskutovat jinde na jiné téma nebo to nechat plavat

Nejsem si však jist názvy těch dotyčných tlačítek pro
"Vytvořit nové téma z tohoto příspěvku >"
"Zobrazit nové téma, které vzniklo z této diskuze >"
Nějaké nápady ?

EDIT:
nápad 1: vytvořit nové téma z příspěvku by nemusel mít možnost jen jeho autor, ale i kdokoliv jiný, kdo by tak vytvořil nové vlákno a hned odpověděl.
nápad 2 : offtopic příspěvek by se neměl dát citovat ... (?) Znesnadní to (demotivuje) reakci na příspěvek a "bujení" offtopicu ..