Přátelé voltaici, po zvážení jsem dospěl k názoru, že kdo má problém s focením, nechť mě osobně do SZ nebo zde veřejně napíše skutečný důvod proč se cpe na setkání, kde ho může vidět kdokoliv kdo se na sraz přihlásí a zaplatí (manželka, zaměstnavatel, soukromý detektiv nasazený manželkou, pracovník tajné služby ČR, NSA, ERU, SEI, PČR, NTZ, ČEZ, EON, PRE, KSČ, ODS, SSM, UPS, MSN, FCB, WTF) a jakým přínosem bude on sám na setkání Sluneční blesk III, včetně všech bodů, které komunitě přednese a bude na pracovním setkání takto pro komunitu užitečný.
Upozorňuji, že pokud na akci budu, fotky pořídím, počítejte s tím. Je to akce zaštítěná MyPower.CZ, pokud to je soukromá akce, kde se fotit nesmí (jen venku někde, kde absolutně není vidět atmosféra na setkání), pak to respektuji, ovšem takovou akci nenavštívím a nemá to s MyPower.CZ, ani svobodou, otevřeností, sdílením informací ani nezávislostí nic společného. Tento server ale není a nikdy nebude o nesvobodě, uzavřenosti, nesdílení a závislosti a už vůbec ne cenzuře.
Takže za sebe. Pokud se zůčastním, fotím a to jak atmosféru, tak případné náčrtky, plánky, momentky z diskuze. Pokud nebudu moci nafotit, pak akci nepovažuji za důležitou pro MyPower.CZ.
A abych to zjistil, zdali se osobně zúčastním a zdali to je akce MyPower.CZ nebo není, podle toho se na ni cpát buď budu, nebo nikoliv, tak jsem
připravil anketu na toto téma, kde platné hlasy vyhodnotím 5 dnů před srazem, platné budou pouze hlasy těch, kteří se zůčastní a já tak alespoň zjistím, zdali tyto akce jsou chápány jako otevřené, nebo jako soukromé a uzavřené.
Doufám, že se nepletu a potvrdí se mi obvyklá skutečnost, že ti, kteří se chtějí nejvíce skrývat a kladou překážky budou spíše jednotlivci, kteří na sraz beztak ani nemají úmysl dorazit, kteří k tomu víceméně nemají adekvátní důvod se schovávat a pro akci nebudou až takovým přínosem.
Edit:
Nepletu a
potvrdila.