Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 6:38 am
mgx píše:Mozno niekto bude vediet.
V noci 1:12 mi na 2fazovej elektrarni zacalo dobijat baterku z gridu. Spotreba bola minimalna.
Prosim potvrdte, ci je to len vec proti mikrocyklovaniu baterky (baterka je tam custom mivvy), alebo nejaka kuleha fw 682?
Opakovalo sa to 3 dni (cely august nic), potom som zakazal transfer rele 1128=0 a odvtedy klud. Ale chcel by som sa vratit naspat k klasickemu nastaveniu s smart assist a pripajanim transfer rele podla zataze.
luge píše:Bude to 1467 ,daj confirm yes
eman píše:Když čtu ty problémy s nastavením Studeru, tak už mi ten Victron nepřipadá tak drahý....
netko píše:BSP 500-kapacita baterky
Ako mate nastavenu BSP500ku aby korektne merala kapacitu baterky a pocitala spravne nastavenie v Ah?
6002 je k čomu?
Dik
Frenky píše:netko píše:BSP 500-kapacita baterky
Ako mate nastavenu BSP500ku aby korektne merala kapacitu baterky a pocitala spravne nastavenie v Ah?
6002 je k čomu?
Dik
Ahoj
BSP 500 měři kapacitu baterky špatně, takže to vlastně neměří. Prostě to cosi zobrazuje. Za cca 10 let co mám BSP mi ani jednou BSP neukázalo správný stav baterie. Buď mi něco uteklo, nebo něco dělám špatně. Myslím si, že BSP naprogramovali na olověné akumulátory a od té doby nikdo neupravil pořádně program.
6002 je čas nominální trvání vybíjení (10h). Je to čas za který se baterie vybije nominálním proudem. 10 hodin budu baterii vybíjet proudem 50A. Takže mám 50 x 10 = 500Ah baterii.
netko píše:BSP 500-kapacita baterky
6002 je k čomu?
Dik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků