Victron a nova aktualizacia OS
Souhrn tématu
Victron vydal aktualizaci Venus OS 3.80, která přináší významné změny v oblasti VRM a Node-RED. Nově je možné snadněji přidávat elektroměry s pulzním výstupem a rozšířena byla podpora virtuálních zařízení a přepínačů, což usnadňuje integraci různých zařízení. Díky těmto změnám může uživatel téměř úplně nahradit dashboard v Node-RED ovládáním přímo ve VRM.
- Migel
- Reputace:377
- Lokalita: Pod Karpatmi
Victron a nova aktualizacia OS
Victron vydal pred par dnami celkom rozsiahlu aktualizaciu venus os 3,80, ktora obsahuje velke mnozstvo zmien co sa VRM a nodered tyka, tak isto by sa mali dat lahsie pridat vselijake elektromery ktore maju pulzny vystup a mnoho ineho...
Uz mate niekto stiahnutu a odsledovanu ci je stabilna?Kedze by to mala byt opravena verzia predchadzajucej beta verzie pocitam ze by tam nemalo byt vela problemov..
Sa mi paci aj ako rozsirili virtual device a switch co dost ulahcilo implementaciu roznych zariadeni a napriklad u mna skoro uplne zmizol dashboard v nodered (tak ako som ho mal pred tym) kedze uz skoro vsetko dokaze mat clovek vo VRM aj co sa ovladania tyka.
Asi to risknem a stiahnem to
Uz mate niekto stiahnutu a odsledovanu ci je stabilna?Kedze by to mala byt opravena verzia predchadzajucej beta verzie pocitam ze by tam nemalo byt vela problemov..
Sa mi paci aj ako rozsirili virtual device a switch co dost ulahcilo implementaciu roznych zariadeni a napriklad u mna skoro uplne zmizol dashboard v nodered (tak ako som ho mal pred tym) kedze uz skoro vsetko dokaze mat clovek vo VRM aj co sa ovladania tyka.
Asi to risknem a stiahnem to
JZ-2s5p 3,8kWp >> Epever 8415 AN
JV-2s3p 2,7kWp >> Epever 6415 AN
2x Victron MP2 5000V/A paralelne
3x GWL SUN-2000G paralelne
48V 760Ah/35kWh Li-ion
a stále v štádiu budovania
(rozširovania)
JV-2s3p 2,7kWp >> Epever 6415 AN
2x Victron MP2 5000V/A paralelne
3x GWL SUN-2000G paralelne
48V 760Ah/35kWh Li-ion