Myslel jsem si, že solární carport je zbytečnost…

Souhrn tématu

Původně jsem si myslel, že solární carport je zbytečnost, ale po pečlivém zvážení jsme se rozhodli ho pořídit a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí. Carport chrání auto za každého počasí, má kvalitní hliníkovou konstrukci a modulární design pro budoucí rozšíření. Nejvíce mě překvapilo, jak nám pomohl při výpadku elektřiny – zatímco ostatní čekali, my jsme si užili posezení a grilování. Účet za elektřinu se nám výrazně snížil a díky přebytkům do sítě dokonce vyděláváme. Firma navíc nabízí dlouhou poprodejní podporu, což zvyšuje jistotu nákupu.
yara7700
Reputace:0
Lokalita: Westerwieke
Systémové napětí: 24V
Výkon panelů [Wp]: 5000
Kapacita baterie [kWh]: 10
Chci/Mám dotaci: ANO

Myslel jsem si, že solární carport je zbytečnost…

Nový příspěvek od yara7700 »

ale úplně jsem změnil názor.

Po porovnání několika možností jsme se nakonec rozhodli pro tento solární carport a upřímně – bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí, která jsme udělali. Vypadá skvěle, auto je chráněné za každého počasí a zpracování je opravdu kvalitní. Hliníková konstrukce s práškovým lakováním je pevná, nerezaví a prakticky nevyžaduje žádnou údržbu. Líbí se nám také modulární řešení – pokud budeme v budoucnu potřebovat další parkovací místo, není problém ho rozšířit.

Co mě ale opravdu překvapilo, bylo, jak moc se nám osvědčil při výpadku elektřiny. U nás v okolí nešel proud skoro celý den. Zatímco ostatní jen čekali, až elektřinu zapnou, my jsme si udělali malou grilovačku a posezení pod carportem. 😂 Byla to paráda.

Účet za elektřinu se nám teď snížil téměř na nulu a během opravdu slunečných dnů si díky přebytkům do sítě dokonce něco málo vyděláme. Musím říct, že je to opravdu skvělý pocit. 😄

Firma navíc nabízí 3–5 let poprodejní podpory, takže jsme měli při nákupu mnohem větší jistotu. Pokud o solárním carportu přemýšlíte, za nás určitě stojí za to.
Přílohy
G04K}_CS1PHL7CDLF1VZ{0H.png
G04K}_CS1PHL7CDLF1VZ{0H.png (222.63 KiB) Zobrazeno 18 x