prodám Deye BOS-G HVB750V/100A (HV Control Box)
Souhrn tématu
Nabízím k prodeji řídící jednotku Deye BOS-G HVB750V/100A (EU verze) vhodnou pro vysokonapěťové baterie řady BOS-G i BOS-G Pro. Zařízení bylo zakoupeno v roce 2025, používáno krátce a nyní je kompletně zabalené v originálním balení s platnou zárukou. Cena je 10 000 Kč, pouze osobní odběr v okrese Ústí nad Orlicí. V případě zájmu prosím kontaktujte prodejce přes fórum soukromou zprávou.
- malu
- Reputace:0
prodám Deye BOS-G HVB750V/100A (HV Control Box)
Prodám Deye BOS-G HVB750V/100A (EU verze)
https://au.deyeinverter.com/deyeinverte ... -v1.31.pdf
Jedná se o řídící jednotku pro vysokonapěťové baterie Deye řady BOS-G (minimálně 4ks HV baterií BOS-G 5.12kWh).
Jednotku lze použít i pro novější řadu baterií BOS-G Pro (namísto BOS-G-PDU-2); ačkoli tyto baterie mají již jiné připojovací konektory, mám přímo od výrobce sadu kompatibilních připojovacích kabelů.
Koupeno u Axilogi 2025/02, používáno do léta 2025, poté přechod na BOS-G Pro, od té doby nevyužito a zabaleno.
Jednotka je ve ve 100% stavu, mám kompletní originální balení včetně dodacího listu pro případné uplatnění záruku u prodejce 10 let.
Cena je 10000 CZK. Pouze osobní odběr, lokalita okres Ústí nad Orlicí.
V případě zájmu napište prosím soukromou zprávu zde přes forum.
https://au.deyeinverter.com/deyeinverte ... -v1.31.pdf
Jedná se o řídící jednotku pro vysokonapěťové baterie Deye řady BOS-G (minimálně 4ks HV baterií BOS-G 5.12kWh).
Jednotku lze použít i pro novější řadu baterií BOS-G Pro (namísto BOS-G-PDU-2); ačkoli tyto baterie mají již jiné připojovací konektory, mám přímo od výrobce sadu kompatibilních připojovacích kabelů.
Koupeno u Axilogi 2025/02, používáno do léta 2025, poté přechod na BOS-G Pro, od té doby nevyužito a zabaleno.
Jednotka je ve ve 100% stavu, mám kompletní originální balení včetně dodacího listu pro případné uplatnění záruku u prodejce 10 let.
Cena je 10000 CZK. Pouze osobní odběr, lokalita okres Ústí nad Orlicí.
V případě zájmu napište prosím soukromou zprávu zde přes forum.