Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 05, 2023 9:05 pm
mypower.cz píše:OT: Chybi investor, ktery by zajistil rychlejsi vyvoj a financovani vyvojoveho tymu vetsiho nez jeden clovek. Pokud se nekdo chce stat investorem projektu / spolecnikem za urcitych predem smluvne stanovenych podminek (firma/jednotlivec), nebranim se osobnimu jednani. Komunikace v teto zalezitosti prosim do SZ.
Frenky píše:Nechci být rýpavec, ale pro microlog bylo naslibováno toliko rozšiřojících modulů, že by se to do arduina ani nevešlo a Filip by se musel naklonovat asi třikrát. Já bych i nějaké peníze na vývoj poslal, ale nejsem si jist, že by se i ostatní přidali. Loni jsem posílal celkem pravidelně, ale nějakého významného pokroku jsem se v micrologu nedočkal.
Petr píše:Myslím Frenky, že adminovi křivdíte.
viewtopic.php?f=96&t=2058
viewtopic.php?t=1865&p=31074
viewtopic.php?f=24&t=1776
viewtopic.php?f=106&t=1679
a další. Všechno to s tím souvisí. Je v tom práce a práce.
brumlaj píše:na pobočce jeho banky nejdou vložit peníze pokladnou na účet.
honzaL píše:Větrá to dostatečně?? Nikde nevidím aktivní větráky. Já mám vše v komůrce 1.2x0.8m a přemýšlím o aktivním větrání v létě. Zatím se mi to neuvařilo, ale teplota v létě dost vzroste.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků