Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát čer 09, 2023 12:29 pm
jakubc píše:Prodam polykrystalické panely německé výroby o výkonu 245wp
mypower.cz píše:Jestli je to probodnuti za ucelem znehodnoceni a zabraneni prodeje a vynuceni likvidace, tak to hodnotim jako vrchol lidske debility. Jestli je to vandalismus, tak to je megadebilita^2.
Je mozno uvest jen tak ze zajimavosti duvod proc se to tem panelum stalo?
jen tak ze zajímavosti k čemu jsou tyto panely ještě dobré????cikas píše:Šel bych do jedné palety. Ale 6 palet je moc. Nemá dalších 5 lidiček zájem?
cikas píše:Co takhle přes díru nalepit třeba plexisklo. Zezadu přemostit vadný článek a místo 245wp máme možná 200wp. To by mohlo jít. Má již někdo takto opravované panely?
na 100% to bylo úmyslně normální člověk by to nerozbyl bez důvodně a s úmyslem to prodat nepoškozené.mypower.cz píše:Kdyby jste lidi vedeli skutecny duvod, tak by jste tomu stejne neverili. Treba jakubc skutecny duvod prozradi. To je uplny masaker, kam az lidska debilita muze zajit. Asi 15 minut mi to mozek nebral.na takove veci ho nemam naprogramovany Az pak mi to doslo, ze lidi jsou opravdu debilni az to boli.
PS ja uz ten duvod vim, ale nevim jestli ho muzu zverejnit, takze leda jakubc to bud rekne nebo nee, to uz je na jeho rozhodnuti.
každej panel má snad nějakou toleranci lidská blbost vážně nezná mezí,bylo jednodušší to rozbít zadarmo než prodat kus např za 2000Kčjakubc píše:Není to nic tajného, panely nedávali pozadovanych 245wp, tak misto toho aby z nich udelali jako v Cine bud 240wp nebo 250wp tak je radeji znehodnotili, protoze na prodej jineho vykonu nemeli nachystane materialy, cenik....
Také mně to hlava nebere, udělal bych z těch co dávají menší výkon s pozitivní toleranci a u větších naopak, ty menší bych poměrově zlevnil a větší nechal stejně.
řekl bych když to nejde mně tak to nebude mit nikdo a řádila tyč. A ,že těch kupců bych našel za pět minut hromadu sem si jistý.mypower.cz píše:A) Prodam panely klidne za neznatelne nizsi cenu stale nad nakupni cenou, ale s tim ze je vykon ve vetsi toleranci. (jsem si jist, ze kupec by se nasel)
B) Zaplatim znehodnoceni, likvidaci, recyklaci, dopravu a nakoupim nove s rizikem, ze taky nebudou v toleranci 245Wp.
Muze mi nekdo objasnit v cem muze byt zakopana ekonomicka vyhoda reseni B?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků