Zmena modu menica konci hasenim: "Setting False"
Souhrn tématu
Při pokusu o změnu režimu měniče InfiniSolar 10kW na Off-Grid nebo jiné než Grid-Tie with Buck up (II) se objevuje chyba Setting False. Problém přetrvává i po resetu na tovární nastavení a různých způsobech připojení, včetně sítě, bez sítě či pouze na baterie. Doporučuje se vyzkoušet připojení přes RS232 místo USB, protože tovární nastavení umožňuje změnu režimu, ale následné pokusy selhávají bez jasné příčiny.
- AlexFyxo
- Reputace:0
- Lokalita: Slovensko
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 10800
- Kapacita baterie [kWh]: 42
- Chci prodávat energii: ANO
- Chci/Mám dotaci: NE
- Lokalita:SlovenskoSystémové napětí:48VVýkon panelů [Wp]:10800 Kapacita baterie [kWh]:42
Zmena modu menica konci hasenim: "Setting False"
Zdravim. Uz asi 2 mesiace sa snazim vyriesit problem s InfiniSolar 10kW menicom. Pri pokuse zmenit nastavenie menica na Off-Grid alebo ine ako Grid-Tie with Buck up (II) konci hasenim Setting False. Uz som skusal asi vsetko co sa da. S pripojenim na ele. siet aj bez siete, s vyputym "AC out", iba s bateriami a neviem co este. Riesil som to aj s dovozcom ale ani im sa nepodarilo prist na to co to sposobuje. Ich zaver bol, ze aby som skusil RS 232 spojenie s PC, ze USB moze byt problemove. Co sa mi zda nelogicke lebo z tovarenskeho nastavenia to islo zmenit na Grid-Tie with Buck up (II). Stretol sa uz niekto s takymto porobelemom? Nejake napady ako na to?
Dakujem
Dakujem
- Soban
- Reputace:316
- Lokalita: Zlaté Hory / Olomouc
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 3600
- Kapacita baterie [kWh]: 16
- Chci prodávat energii: NE
- Lokalita:Zlaté Hory / OlomoucSystémové napětí:24VVýkon panelů [Wp]:3600 Kapacita baterie [kWh]:16
Re: Zmena modu menica konci hasenim: "Setting False"
Ano narazil jsem na to když jsem se snažil nastavit float větší jak bulk. (Na jiném měniči.)
Prostě proveď reset - default nastavení a nastav si to znovu.
A nebo musíš přijít na to s kterou volbou to koliduje.
Prostě proveď reset - default nastavení a nastav si to znovu.
A nebo musíš přijít na to s kterou volbou to koliduje.
3,6kWp
| 2x MUST PV18-3024 VHM, 3kW/24V | 1x INVERTER 5kW/24V | 16kWh
- AlexFyxo
- Lokalita:SlovenskoSystémové napětí:48VVýkon panelů [Wp]:10800 Kapacita baterie [kWh]:42
Dakujem za radu, ale aj to som uz skusil. Resetol som menic na Factory settings, nic som nemenil, skusil som som to zmenit iba to jedno na Off-Grid a neuspesne. Ako som uz pisal uz neviem co by som este mohol skusit. Dakujem za prispevok.
Naposledy upravil(a) AlexFyxo dne pon úno 19, 2024 3:36 pm, celkem upraveno 1 x.
- AlexFyxo
Naozaj nikto nevie co s tym moze byt?