kombiměnič Anern AN-EX-Pro-8200 (EASUN IsolarSML V 8.2KW)
Diskuze na téma solárních, větrných a ostatních regulátorů, datové komunikace mezi regulátory a PC, instalace software, zapojení regulátorů, chování a zkušenosti s různými typy regulátorů.
-
- Lokalita: Praha
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: kombiměnič Anern AN-EX-Pro-8200 (EASUN IsolarSML V 8.2KW)
Nejsem si jist jestli to ma byt ironie a nebo ne. Ale hledal jsem evropske sidlo, pobocku. Nebo misto odkud to posilaji.
Jakou tady mam zaruku, ze mi neco vubec dorazi?
-
- Lokalita: Blízko Ústí nad Labem
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 7100
- Kapacita baterie [kWh]: 13
Tvá otázka je i zároveň odpovedí na tvůj dotaz - v Evropě nemají nic a záruku nemáš také žádnou. Jediné pozitivum je nízká cena a pěkné papírové parametry a potom už nastupují samé otazníky. Pokud chceš alespoň nějakou záruku, tak musíš nakoupit například na Ali, tady na těch stránkách nemáš nic jiného, než příslib.
A jenom tak mimochodem, aby jsi potom nebyl zklamaný z funkčnosti.
A jenom tak mimochodem, aby jsi potom nebyl zklamaný z funkčnosti.
mobilní elektrárna 3x Uni-solar PVL-68 a Victron 75/15 MPPT
doma 3280 Wp JV, 3810 Wp JZ, Easun SMW 8k (rebrandovaný MAX 8 kW), aku 13kWh 16s LiFePO4
doma 3280 Wp JV, 3810 Wp JZ, Easun SMW 8k (rebrandovaný MAX 8 kW), aku 13kWh 16s LiFePO4
-
- Lokalita: Litoměřice
- Výkon panelů [Wp]: 11kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 48kWh
Jen tak ze zvědavosti jsem se podíval na recenze a osobně bych se tomu ANENJI vyhnul hodně velkým obloukem.
-
- Lokalita: Berounsko
- Výkon panelů [Wp]: 6,4kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 16kWh
Našel jsi k tomu nějaké recenze? To jsi dobrej. Já tedy koukám po slabší verzi 5,6 - 6,2kW a moc jsem toho nenašel. Těch podobných výrobků je ale celá řada. Je v celku zajímavé že ty 6,2kW verze jsou většinou lehčí než 5,x verze. Ale očekávám, že to není na úkor kvality ale změnou k-ce. Je lépe chlazen a má větší ventilátory.
Konkrétně se rozhoduji
mezi:
PIP 5648
PIP 6048
velké plus mají dva výstupy
Na ali se sehnat už nedají ale jen zde: https://maximumsolar.online/product/6048mt-6kw-48v/
EASUN Isolar SMGII-6.2kW wifi
ten nemá paralelní možnost zapojení kterou ale nepotřebuji
podobně věrohodný obchod: https://www.easunpower.com/products/eas ... qSPRduNWQ1
Na ali se ještě sehnat dá, ale už toho moc není
No a pak Anern 6,2kW (jsou dva verze eco která už je vybraná a evo která se ještě prodává. Sranda cena (cca 8k) a má dva výstupy i když ne plnohodnotné. Ale většina obchodů na ali jsou podvodníci rok až dva zavedené firmy a najednou přestali posílat. Většinou ze Španělska nebo Francie.
A případně tenhle https://anenji.com/cs/products/anenji-6 ... -with-wifi který se za směšné peníze a určitě ho z Německa pošlou
Osobně dávám přednost Ali kde je nějaká záruka.
Samotnému zařízení bych ale věřil. Evidentně to funguje negativní ohlasy jsem zatím moc nezaznamenal.
-
- Lokalita: Praha
-
No má niekto nové skúsenosti s prevádzkou týchto meničov? Uvažujem nad niektorým z nich,,,, páči sa mi hlavne celkový výkon na jednu fázu... King 2 dáva výkon iba 5000w,,, a potreboval by som tak do 7000w....skybor píše: ↑úte říj 24, 2023 2:32 pm No já ho našel pod různým označením:
ANERN AN-EX-Pro-8200
EASUN IsolarSML V 8.2KW
ECGSOLAX MPS-V MAX 8.2KW
ANENJI ANJ-MPS-V 8.2KW
SUNBRO VICTOR MAX 8.2KW
DAXTROMN AGH 8.2KW
Tak uvidíme. Podle manuálu je to všechno stejné. Včetně těch axpertů a easunů. Mi to připadá, že někdo kdysi udělal nějaký kombiměnič a všichni to od sebe lépe nebo hůře kopírují. Úplně zastáncem kombiměničů nejsem, ale zkusít se musí vše
2,5kw panelov so Sitonom 210 na teplú vodu a 4kw+5kw panelov s 2x Axpert King II 5KW paralerne
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 525 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Adrianb
-
- 1 Odpovědi