Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 27, 2023 4:59 am
bokser01 píše:To není lifepo4 ne? Jsem ještě neviděl lifepo v pytlíčku. Znám takto jen lipol a pod...
moravan30@seznam.cz píše:53,2V je podle manuálu a jsou to i nastavené originální hodnoty při nastavení pylon v měničích MPP Solar.
vk_1 píše:moravan30@seznam.cz píše:53,2V je podle manuálu a jsou to i nastavené originální hodnoty při nastavení pylon v měničích MPP Solar.
Přes CAN bus mi to nastavuje max 52,5 V (na Victronu)
Články by mohlo jít sehnat od někoho, kdo měl stejný problém. Možná by stálo za to zkusit s reklamací kontaktovat přímo výrobce. Ale už to je rozebrané...
Arambajk píše:Jinak, na bazoši je už dlouho někdo, kdo vadné vykupuje, jestli se mu podařilo nějakou získat možná má články? https://elektro.bazos.cz/inzerat/163772 ... aterie.php
moravan30@seznam.cz píše:tak reklamace neprojde, kupoval jsem je z druhé ruky a on je kupoval v Anglii, já je mám 2 roky..
kodl69 píše:to Arambajk: jak je možný, že k tomuto vybití došlo, když už dávno to BMS měla odpojit? to se mi nějak nezdá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků