TOMHC:
zrovna mám volná pi 3 a 4
a desku s převodníky tuhle:
https://rpishop.cz/pro-raspberry-pi/215 ... -zero.htmlA to že to připojuju na konektor, kde je napsáno A1 nebo A2 chápu, odporovej dělič taky samozřejmě chápu, ale po všech pokusech s arduinem a rapserry, kdy jsem měl pořád nějaký problémy s teploměrama a rušením od stykačů, který jsem tím ovládal si už nejsem ničím jistej. Nechci tady zabíjet další nekonečný hodiny nějakým bastlením, už mě to přestalo bavit
protože co je na internetu strašně jednoduchý, se ve skutečnosti chová úplně jinak
Jedná se o konektor s označením A0.
Takže připojím výstup odporovýho děliče na pin A0 a mínus na pin GND no a 3,3V vstup do děliče na pin +3.3V. To je vše ? Jen musím hlídat napětí, aby nepřesáhlo 3.3V ?
Takže nimh 1,2V článek můžu připojit natvrdo bez děliče na + piny A0 a - ma pin GND a rovnou změřím napětí ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ostrov. Aktuálně v provozu 12,5 kWp 10+10+8 55°, 30kWh 48V + 3kWk 12V Lifepo a 2x Easun smp 5kW + Must mppt 6kW + UPS 12V 800Va + 3F měnič 3x400V 6kW. Nabíječka 1kW z generátoru. Ještě dodělat vytěžování na 48V-10kW a udělat konečně držák na zbývající 2,5kWp.