Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát čer 09, 2023 1:21 pm
martinmm píše:Ja protestovat neselPravdou je ze pred volbama je to dost citlive tema a Bulhari si srat na hlavy moc nenechaji, par zapalenych aut od eonu , rozbite kancelare cezu ,jsem sice pacifista ale tohle nemuze nepotesit
elli píše:S JXD většinou souhlasím, ale tohle se mu moc nepovedlo. Bulharům fandím.
mypower-Včera jsem četla reportáž o Češích, co jezdí přes zimu na Bali apod.států. Jako ne na dovču, ale normálně tam čtvrt nebo půl roku žijí než u nás bude jaro. Nejdražší je letenka, ale za prachy, které u nás nacpeš do nájmu, nákupů jídla a do chřtánu vlády si tam můžeš v pohodě zaplatit třeba i vlastní kuchařku nebo uklízečku (u nás kromě milionářů nereálné).
mypower.cz píše:ctirad: no .. ono jde o to ze na elektromeru a na jistici zadne sluzby provadeny leta nejsou. Ty tam v rozvadeci stoji a obcas z nich odecte obsluha kolik se spotrebovalo, pokud nemaji dalkovy odecet. Takze o jakych sluzbach se hovori treba v pripade pasualu za elmer a jistic?
ctirad píše:bohaté a prosperující České Republiky s kapsama plnýma peněz
ctirad píše:Nerad chladím toto revolučně naladěné vlákno, ale opravdu tam objektivně jsou ceny tak vysoké oproti zbytku Evropy nebo jde zase jenom o takový balkánský folklór podobně jako nedávno v Albánii, kde místní nezkousli fakt, že za dodané služby se platí?
A mimochodem já bych teda v Bulharsku žít nechtěl, je tam totiž strašná bída.
mypower.cz píše:teda rict o CR ze je to bohata a prosperujici zeme ...
mypower.cz píše:presne tak .. Ja chci byt bulharem.. Okamzite. Kdo o me odted prohlasi ze jsem cech, tak me urazi. Cech je sproste slovo. Synonymum pro hlupaka, platce poplatku, cislo v evidenci poplatniku. Necitim se tak hloupe aby me nekdo nazyval cechem. Neco jako synonymum: politik => zlodej... cech => tupá ovce. Cech by byl ochoten platit nejen za jistic a elektromer ale i za draty v rozvodne skrini .. Tady by to nebyl nejmensi problem. A co je nejhorsi ... oni by to ti cesi fakt platili a dokonce by to povazovali za spravne. Kdo by to neplatil, byl by neplatic a zlodej. Exekutor a zabavit majetek ve vysi nejmene 30x dluzna castka.
PS: neni tam nekde pobliz vas v Rile nejaka chata s pozemkem a vyhledem dosiroka a dodaleka podobna te moji na prodej? Uz jen kvuli pocasi by se vyplatilo to tu prodat a jet odsud pryc nejmene ob dve zeme. Jak se da ziskat Bulharske obcanstvi? Jake se plati v bulharsku zdravotni a socialni? To si vicemene muzu zjistit na netu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků