low cost FVE co funguje
Porada před realizací, doporučení, rady, nápady týkající se plánovaných ostrovních nebo poloostrovních systémů, projektování, zkušenosti, schémata, vhodné komponenty
-
- Lokalita: Jindřichov u Krnova
- Systémové napětí: >48V
- Výkon panelů [Wp]: 2 700
- Kapacita baterie [kWh]: VŽDY bude 0 kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: low cost FVE co funguje
To je za 936 kusů?palonew píše: ↑úte bře 19, 2024 1:21 pmtie co som kupil su tam uz neni boli za 75 dal mi ich za 50, a pochadzali z moravy. https://dom.bazos.sk/inzerat/162748928/ ... panely.php teraz su 430W za 55E, musis sledovat , ked niekto potrebuje rychle rozpredat kamion da sa dohodnut na cene a mne to aj doviezli.
Tak to se vyplatí otevřít SolarShop.
Jinak neuvádí technická data, ale to vlastně není podstatné.
Vlkzajac měl naprosto jasný názor. FVE se projektuje od konce. Panely jsou to poslední co se dopočítá.
Sluneční ohřívárna TUV 2,7 kWp, ECO Solar Boost 3 kW ( provozní záloha ), ECO Solar Boost 3,5 kW PRO, Boilery 120 L + 100 L + další tepelné spotřebiče Remoska, olejový radiátor, varná konev, fritéza.
Stále zůstavá ještě na střeše, musím jít k lékaři ?? NE, kašlu už na to, účel plní perfektně a utrácet další peníze kvůli pár kWh za ledničku nemá smysl jak ekonomický tak i zvýšený nárok na provoz.
Stále zůstavá ještě na střeše, musím jít k lékaři ?? NE, kašlu už na to, účel plní perfektně a utrácet další peníze kvůli pár kWh za ledničku nemá smysl jak ekonomický tak i zvýšený nárok na provoz.
-
- Lokalita: Bratislava
Re: low cost FVE co funguje
skladnik z hagard hall mi povedal ze ***denne predaju 3 kamiony panelov. Na bazosi sa hraju na velkodoodavatelov ale ked si das tu robotu , chvilu to sleduje a obvolavas , tak sa ti podari s niekym vyjednat aj dobru cenu za par kusov.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 1470 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od JirikT
-
- 6 Odpovědi
- 2183 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od thomas.007
-
-
Fotovoltaika, která funguje ve dne i v noci
od karelkilian » » v Magazín MyPower.CZ
Fotovoltaika, která funguje ve dne i v noci
- 7 Odpovědi
- 2212 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od cuki
-
-
-
Vaše konfigurace FVE - co máte a jak to funguje?
od VKohoutek » » v Fotovoltaické panely
Vaše konfigurace FVE - co máte a jak to funguje?
- 8 Odpovědi
- 2228 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od vlkazajac
-
-
-
Jak funguje BMS u Parkside 8Ah baterie PAPS 208 A1?
od cuki » » v Li-ion 18650
Jak funguje BMS u Parkside 8Ah baterie PAPS 208 A1?
- 26 Odpovědi
- 1989 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od gupa
-