Pravidla pro zakládání nových příspěvků na fóru - diskuse
Novinky na MyPower.CZ, podpora, návrhy, nápady, náměty, stížnosti ...
-
- Reputace: 154
- Lokalita: Lašská brána Beskyd
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 6kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 18kWh
Re: Pravidla pro zakládání nových příspěvků na fóru - diskuse
Co máš na mysli? Hlídání vulgarit? Opravu překlepů? Informování o OT nebo vyhledání správné kategorie? Asi nerozumím ...Mex: Cílem je fórum zabít?
SkyFVE 6 kWp (ve výstavbě) na výzkumné "chytré" chatě. 4x MPPT Epever XTRA4415N 4x40A, 1x AC Charger WATE 42V/10A, Li-Ion 3x 12s 156Ah (18 kWh/44V), SkyPowerBox LF 4810 1kVA, Victron Atlas 48/1600, REVO VM II 5.5kW, APC SmartUPS 5kVA + PLC Siemens Logo! + Dell Optiplex 3040 Micro (Proxmox: HA, Node-RED, InfluxDB, Grafana, Mqtt, Zigbee2Mqtt, Samba, Tailscale)
-
- Site Admin
- Reputace: 326
- Lokalita: blízko Plzně
- Výkon panelů [Wp]: 5840
- Kapacita baterie [kWh]: 28
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Rozhodně není cílem fórum zabít – právě naopak.
Myšlenka nasazení AI vznikla hlavně jako reakce na situace, kdy se na fóru objevily dotazy (např. ohledně on-grid elektráren nebo dotací), na které nikdo nechtěl odpovídat, nebo naopak reagoval způsobem, který sem úplně nepatří (např. zbytečné urážky typu „co tady vůbec děláš, to sem nepatří“). AI v takových případech může posloužit jako první kontakt – dát tazateli aspoň nějakou odpověď, když už se nikomu nechce.
Ano, nemusí být vždy 100% přesná – třeba jako v té poznámce k režimu float. Ale to je právě kouzlo veřejného fóra – ostatní to mohou upřesnit, doplnit nebo opravit. A AI se z takových oprav může učit.
To, na čem teď pracuju (moderátorská pomoc), není o tom, že by AI převzala řízení.
Je to čistě podpůrný nástroj – upozornění na vulgaritu, odbočení od tématu, možný překlep nebo problém v jednotkách. Uživatel by při psaní mohl dostat návrh ke kontrole, moderátor by měl větší přehled o tom, kde se něco děje. Nic víc, nic míň.
AI nebude nic mazat, ani rozhodovat – jen nabídne pomoc, pokud o ni někdo stojí.
Díky využití přímo na fóru se navíc může AI učit právě z tohoto specifického obsahu.
Pokud se bude učit z diskusí tady, může do budoucna uvádět naše fórum jako zdroj informací – s odkazem na konkrétní vlákno, odkud čerpala. Tím se může zvýšit viditelnost i návštěvnost fóra mezi lidmi, kteří hledají podobné informace jinde na webu.
Nechci a nebudu nikomu nutit, aby si psal s AI.
Ale pokud to někomu pomůže, proč tu možnost nenabídnout? Fórum tím rozhodně neztratí – naopak může trochu odlehčit moderaci a zlepšit prostředí pro nové příchozí.
A stále říkám "může" – ne že to tak bude. Je to pokus, možnost, experiment. Ale za mě smysluplný.
Myšlenka nasazení AI vznikla hlavně jako reakce na situace, kdy se na fóru objevily dotazy (např. ohledně on-grid elektráren nebo dotací), na které nikdo nechtěl odpovídat, nebo naopak reagoval způsobem, který sem úplně nepatří (např. zbytečné urážky typu „co tady vůbec děláš, to sem nepatří“). AI v takových případech může posloužit jako první kontakt – dát tazateli aspoň nějakou odpověď, když už se nikomu nechce.
Ano, nemusí být vždy 100% přesná – třeba jako v té poznámce k režimu float. Ale to je právě kouzlo veřejného fóra – ostatní to mohou upřesnit, doplnit nebo opravit. A AI se z takových oprav může učit.
To, na čem teď pracuju (moderátorská pomoc), není o tom, že by AI převzala řízení.
Je to čistě podpůrný nástroj – upozornění na vulgaritu, odbočení od tématu, možný překlep nebo problém v jednotkách. Uživatel by při psaní mohl dostat návrh ke kontrole, moderátor by měl větší přehled o tom, kde se něco děje. Nic víc, nic míň.
AI nebude nic mazat, ani rozhodovat – jen nabídne pomoc, pokud o ni někdo stojí.
Díky využití přímo na fóru se navíc může AI učit právě z tohoto specifického obsahu.
Pokud se bude učit z diskusí tady, může do budoucna uvádět naše fórum jako zdroj informací – s odkazem na konkrétní vlákno, odkud čerpala. Tím se může zvýšit viditelnost i návštěvnost fóra mezi lidmi, kteří hledají podobné informace jinde na webu.
Nechci a nebudu nikomu nutit, aby si psal s AI.
Ale pokud to někomu pomůže, proč tu možnost nenabídnout? Fórum tím rozhodně neztratí – naopak může trochu odlehčit moderaci a zlepšit prostředí pro nové příchozí.
A stále říkám "může" – ne že to tak bude. Je to pokus, možnost, experiment. Ale za mě smysluplný.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
-
- Reputace: 296
- Lokalita: Blízko Ústí nad Labem
- Výkon panelů [Wp]: 10790
- Kapacita baterie [kWh]: 13
Ahoj,
píšeš: Myšlenka nasazení AI vznikla hlavně jako reakce na situace, kdy se na fóru objevily dotazy (např. ohledně on-grid elektráren nebo dotací), na které nikdo nechtěl odpovídat.
Nebyl jsi to ty, kdo tady psal, že když sem někdo píše věci, které jsou v rozporu z pravidly nebo se nám nelíbí, tak na to nemáme reagovat a ten dotaz rychle zmizí v minulosti a bude od něj klid a nebude to přitahovat podobné lidi? A že to je lepší varianta, než mu psát věci jako že to sem nepatří a podobně? Potom nechápu tvojí motivaci dávat sem AI, která těm lidem bude radit? Není to schizofrenní přístup? Proč sem chceš dávat AI kvůli tomu, aby řešila to, že se lidé chovají tak, jak jsi jim ty sám doporučil? A aby nevznikla mýlka, nejsem proti nasazení AI na fórum, nemám na to vyhraněný názor. Jen nechápu, že jako důvod pro její nasazení uvádíš věci, které jsi způsobil ty sám, tím že jsi chtěl po diskutujících, aby se tak chovali a teď to chceš napravovat?
A mezi námi, nebyla to z tvojí strany špatná úvaha, protože jsem už dlouho neviděl, že by tu někdo někoho napadal kvůli výše uvedeným věcem a lidi tu "nepatřičnou" otázku nechali zapadnout v propadlišti času a funguje to efektivně. Pokud to bylo zajímavé i pro místní diskutéry, tak se diskuze objevila a pokud ne, tak ty diskutující k tomu nikdo nedonutí a dávat sem kvůli tomu AI mi přijde protlačování určitých věc na sílu.. Jediný důvod proč na takovou situaci nasadit AI který mě napadá je snaha, přilákat sem ty diskutující, kteří se ptají na tyhle věci a potom prodávat reklamu na dotační elektrárny a podobné věci (protože nikdo z nich sem nedá reklamu, když tu nemá žádné potenciální zákazníky).
Pokud někdo z těch lidí tady neviděl nějakou reakci, tak šel nejspíš na sousední fórum, kde se tím lidé zabývají nebo na nějakou skupinu na FB a podobně. Mimochodem, občas k sousedům nakouknu a přijde mi, že po tom co skončil boom dotačních elektráren a opadl ten hlavní nápor to tam dost usnulo a za celý den tam není tolik příspěvků, co tady za hodinu. Tak nevím, jestli je nutné snažit se přitáhnout sem takové lidi?
píšeš: Myšlenka nasazení AI vznikla hlavně jako reakce na situace, kdy se na fóru objevily dotazy (např. ohledně on-grid elektráren nebo dotací), na které nikdo nechtěl odpovídat.
Nebyl jsi to ty, kdo tady psal, že když sem někdo píše věci, které jsou v rozporu z pravidly nebo se nám nelíbí, tak na to nemáme reagovat a ten dotaz rychle zmizí v minulosti a bude od něj klid a nebude to přitahovat podobné lidi? A že to je lepší varianta, než mu psát věci jako že to sem nepatří a podobně? Potom nechápu tvojí motivaci dávat sem AI, která těm lidem bude radit? Není to schizofrenní přístup? Proč sem chceš dávat AI kvůli tomu, aby řešila to, že se lidé chovají tak, jak jsi jim ty sám doporučil? A aby nevznikla mýlka, nejsem proti nasazení AI na fórum, nemám na to vyhraněný názor. Jen nechápu, že jako důvod pro její nasazení uvádíš věci, které jsi způsobil ty sám, tím že jsi chtěl po diskutujících, aby se tak chovali a teď to chceš napravovat?
A mezi námi, nebyla to z tvojí strany špatná úvaha, protože jsem už dlouho neviděl, že by tu někdo někoho napadal kvůli výše uvedeným věcem a lidi tu "nepatřičnou" otázku nechali zapadnout v propadlišti času a funguje to efektivně. Pokud to bylo zajímavé i pro místní diskutéry, tak se diskuze objevila a pokud ne, tak ty diskutující k tomu nikdo nedonutí a dávat sem kvůli tomu AI mi přijde protlačování určitých věc na sílu.. Jediný důvod proč na takovou situaci nasadit AI který mě napadá je snaha, přilákat sem ty diskutující, kteří se ptají na tyhle věci a potom prodávat reklamu na dotační elektrárny a podobné věci (protože nikdo z nich sem nedá reklamu, když tu nemá žádné potenciální zákazníky).
Pokud někdo z těch lidí tady neviděl nějakou reakci, tak šel nejspíš na sousední fórum, kde se tím lidé zabývají nebo na nějakou skupinu na FB a podobně. Mimochodem, občas k sousedům nakouknu a přijde mi, že po tom co skončil boom dotačních elektráren a opadl ten hlavní nápor to tam dost usnulo a za celý den tam není tolik příspěvků, co tady za hodinu. Tak nevím, jestli je nutné snažit se přitáhnout sem takové lidi?
mobilní elektrárna 3x Uni-solar PVL-68 a Victron 75/15 MPPT
doma 3280 Wp JV, 3810 Wp JZ, 3690 Wp SZ, Easun SMW 8k (rebrandovaný MAX 8 kW), aku 13kWh 16s LiFePO4
doma 3280 Wp JV, 3810 Wp JZ, 3690 Wp SZ, Easun SMW 8k (rebrandovaný MAX 8 kW), aku 13kWh 16s LiFePO4
-
Ještě jsem si vzpomněl, když už jsem nakousnul to sousední fórum, není už na čase odstranit ten filtr, který při odkazu na sousední fórum nahradí adresu sousedů za mypower? Chápu proč to původní admin udělal, ale doba už pokročila a pokud chceš aby AI radila lidem, které nesnášel, tak by si určitě zasloužil i ten filtr vyhodit do propadliště dějin..
-
- Site Admin
Možná jsem to v původním příspěvku špatně formuloval.
Napsal jsem, že myšlenka nasazení AI vznikla hlavně z důvodu, že nikdo nechtěl odpovídat – ale přesnější by bylo, že lidé reagovali, ale často nevhodným způsobem, který byl zbytečně až vulgární.
A právě tomu jsem se chtěl vyhnout.
Proto vzniklo pravidlo nereagovat, když nechci odpovídat – aby takové příspěvky bez odpovědi samy zapadly a nebyl důvod k hádkám.
Nasazením AI byla myšlenka, jak i tyto dotazy případně obsloužit a bez zbytečných konfliktů.
Ale jak se ukázalo, pravidlo ignorování funguje dobře, takže tohle není na pořadu dne.
Ukázku AI odpovědi jsem přidal jen jako demonstraci – že by se to teoreticky dalo využít například pro pomoc s kódováním ESPHome, Home Assistantem.
Co je teď v řešení, je pomoc s moderováním – ne psaní příspěvků.
Cílem je upozornit moderátora, pokud je příspěvek například OT, vulgární, nebo uživatele - že obsahuje překlepy.
V budoucnu by šlo zjištěná "on-grid" témata identifikovat a přiřadit do speciálního fóra s on-grid elektrárnami, kde by si každý uživatel, který o takové příspěvky nestojí, mohl toto fórum jednoduše skrýt ve svém uživatelském profilu.
Filtr na přepisování odkazů – pokud vím, už nefunguje.
Týkalo se i třeba e-shopů jako NKON, Lifeposhop atd., ale myslím, že nic z toho už není.
K reklamě – na fóru je agresivní Google reklama, která se nekontrolovaně umisťuje sama tam, kam se jí zlíbí.
Zobrazuje se pouze nepřihlášeným uživatelům, takže kdo ji nechce vidět, stačí se přihlásit.
Vztahuje se jen na "nováčky" nebo náhodné návštěvníky.
Cílem není nikoho přitáhnout „na sílu“. Cílem je udělat fórum přehlednější a snazší na správu
Napsal jsem, že myšlenka nasazení AI vznikla hlavně z důvodu, že nikdo nechtěl odpovídat – ale přesnější by bylo, že lidé reagovali, ale často nevhodným způsobem, který byl zbytečně až vulgární.
A právě tomu jsem se chtěl vyhnout.
Proto vzniklo pravidlo nereagovat, když nechci odpovídat – aby takové příspěvky bez odpovědi samy zapadly a nebyl důvod k hádkám.
Nasazením AI byla myšlenka, jak i tyto dotazy případně obsloužit a bez zbytečných konfliktů.
Ale jak se ukázalo, pravidlo ignorování funguje dobře, takže tohle není na pořadu dne.
Ukázku AI odpovědi jsem přidal jen jako demonstraci – že by se to teoreticky dalo využít například pro pomoc s kódováním ESPHome, Home Assistantem.
Co je teď v řešení, je pomoc s moderováním – ne psaní příspěvků.
Cílem je upozornit moderátora, pokud je příspěvek například OT, vulgární, nebo uživatele - že obsahuje překlepy.
V budoucnu by šlo zjištěná "on-grid" témata identifikovat a přiřadit do speciálního fóra s on-grid elektrárnami, kde by si každý uživatel, který o takové příspěvky nestojí, mohl toto fórum jednoduše skrýt ve svém uživatelském profilu.
Filtr na přepisování odkazů – pokud vím, už nefunguje.
Týkalo se i třeba e-shopů jako NKON, Lifeposhop atd., ale myslím, že nic z toho už není.
K reklamě – na fóru je agresivní Google reklama, která se nekontrolovaně umisťuje sama tam, kam se jí zlíbí.
Zobrazuje se pouze nepřihlášeným uživatelům, takže kdo ji nechce vidět, stačí se přihlásit.
Cílem není nikoho přitáhnout „na sílu“. Cílem je udělat fórum přehlednější a snazší na správu
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
-
- Reputace: 129
- Lokalita: pod Brnem
- Systémové napětí: 24V
K tomu (upozornění) je vykřičník vpravo nahoře. Překlepy. Jak velký je překlp problém?Cílem je upozornit moderátora, pokud je příspěvek například OT, vulgární, nebo uživatele - že obsahuje překlepy.
edit:
Nový potencionální zájemce o fórum, má při prohlížení, třeba na mobilu, dostat plnou palbu v podstatě pop-up oken přes které nejde nic zjisti a má jen znechuceně fórum zavřít protože je plný spamu? Já třeba vůbec nemohu kvůli tomuto vystát youtube na mobilu. Nejdou ty reklamy prostě normálně prohlížet.Zobrazuje se pouze nepřihlášeným uživatelům, takže kdo ji nechce vidět, stačí se přihlásit.
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT
-
- Reputace: 88
- Lokalita: Dobrovicko
- Výkon panelů [Wp]: 9200
- Kapacita baterie [kWh]: 16
"Nový potencionální zájemce o fórum má při prohlížení třeba na mobilu dostat plnou palbu v podstatě pop-up oken"...
Bohužel. Pokud dostávám něco zdarma, pak ten produkt jsem já. Tak to zkrátka je. Na placenou stránku by se nedostal vůbec.
Bohužel. Pokud dostávám něco zdarma, pak ten produkt jsem já. Tak to zkrátka je. Na placenou stránku by se nedostal vůbec.
-
Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Hele mypower.cz chci zjistit něco ... reklama reklama, reklama, něco co hledám už to skoro mám, - bác reklama nejlépe s ksichtem co mi říká co mám dělat nebo jak jsem tupej že si něco nepořídím .... = nováček je za idiota kterého je potřeba pořádně naráz nakrmit?
-
- Moderátor
- Reputace: 703
- Lokalita: blízko Brna
- Výkon panelů [Wp]: 13+ kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 30+15
Nováčky je třeba poučit, že mají používat třeba Brave. Tam je těch reklam řádově méně. No a také je poučit o placení.
Ale moment, všichni vlastně chtějí všechno zadarmo. Toš to ale jaksi moc dohromady nejde. Tuna lidí nadává třeba na reklamy na novinkách a dalších webech. Ale asi jen zlomek si jich připlatí za verzi bez reklam. Před deseti lety, když ještě fungovalo trochu normálně jedno fórum o střelectví, jsem jim poslal několik set korun za to, že se mi nebude zobrazovat po přihlášení reklama. Podle mne jediné reálné řešení.
Ale moment, všichni vlastně chtějí všechno zadarmo. Toš to ale jaksi moc dohromady nejde. Tuna lidí nadává třeba na reklamy na novinkách a dalších webech. Ale asi jen zlomek si jich připlatí za verzi bez reklam. Před deseti lety, když ještě fungovalo trochu normálně jedno fórum o střelectví, jsem jim poslal několik set korun za to, že se mi nebude zobrazovat po přihlášení reklama. Podle mne jediné reálné řešení.
13,38 kWp: 9850 Wp Jih, 2040 Wp Východ, 1490 Wp Západ
Regulátory Epever a Victron
Phoenix 5 kVA + MP 24/5000 (můj byt + wifi/kamery/atd. + máti byt)
MP2 24/5000 vytěžování do akumulačních kamen
Epever 3kW vytěžování do bojlerů + žebříky
1 kW "nabíječka" 24 V
31 080 Wh staré olovo 15 258 Wh Li-Ion
záloha čerpadla ve sklepě MP12/3000/120-16 + 100Ah 12V monbat
Modře píši jako moderátor, černě jako člen.
Regulátory Epever a Victron
Phoenix 5 kVA + MP 24/5000 (můj byt + wifi/kamery/atd. + máti byt)
MP2 24/5000 vytěžování do akumulačních kamen
Epever 3kW vytěžování do bojlerů + žebříky
1 kW "nabíječka" 24 V
31 080 Wh staré olovo 15 258 Wh Li-Ion
záloha čerpadla ve sklepě MP12/3000/120-16 + 100Ah 12V monbat
Modře píši jako moderátor, černě jako člen.
-
A kolik peněz je potřeba pro např roční provoz mypower.cz?
-
- Site Admin
K AI moderátoru:
Ale co když žádný uživatel neupozorní – a přitom jde o příspěvek, který zjevně nepatří do daného tématu, nebo je úplně mimo?
Většinou se to nechá být, protože „se diskutuje“. Jenže ve vlákně s 500 příspěvky se pak nic najít nedá.
AI moderátor může nezávisle navrhnout přesun, upozornit na OT, a pomoct tak udržet fórum přehledné.
K reklamám:
Pop-up reklama je okno, které se samo otevře přes stránku, překrývá obsah a brání čtení.
Na mypower.cz je nasazený Google AdSense – formou bannerů, které nepřekrývají obsah.
Pokud se ti něco jiného zobrazuje, rád to prověřím – stačí poslat odkaz nebo screenshot.
Reklama se zobrazuje jen nepřihlášeným uživatelům, nebo přihlášeným, kteří mají status „nováček“.
Jakmile uživatel napíše pár příspěvků a přejde do běžného statusu, reklamy se mu automaticky přestanou zobrazovat.
Takže pokud sem chodíš přihlášený, žádnou reklamu nevidíš.
Pak nerozumím, proč je tady z toho takový hejt.
Pokud se dostane na konkrétní vlákno, tak pravděpodobně přes Google.
A pokud ho něco zaujme, musí se přihlásit, pokud chce diskutovat.
Tím se zároveň reklamy zbaví.
Tím je to vyvážené – anonymní uživatel si „prohlíží“ a u toho se mu zobrazí reklama. Aktivní uživatel má reklamu vypnutou.
Cílem není lidi krmit reklamou, ale udržet fórum funkční.
Reklama pro nepřihlášené je běžná věc všude. A když se někdo zapojí do diskuse, má od ní pokoj.
Ano, vykřičník slouží k upozornění moderátora uživatelem.gupa píše:Cílem je upozornit moderátora, pokud je příspěvek například OT, vulgární, nebo uživatele - že obsahuje překlepy.
K tomu (upozornění) je vykřičník vpravo nahoře.
Ale co když žádný uživatel neupozorní – a přitom jde o příspěvek, který zjevně nepatří do daného tématu, nebo je úplně mimo?
Většinou se to nechá být, protože „se diskutuje“. Jenže ve vlákně s 500 příspěvky se pak nic najít nedá.
AI moderátor může nezávisle navrhnout přesun, upozornit na OT, a pomoct tak udržet fórum přehledné.
K reklamám:
Na fóru žádné pop-up reklamy nejsou.gupa píše:Nový potencionální zájemce o fórum, má při prohlížení, třeba na mobilu, dostat plnou palbu v podstatě pop-up oken přes které nejde nic zjisti a má jen znechuceně fórum zavřít protože je plný spamu?
Pop-up reklama je okno, které se samo otevře přes stránku, překrývá obsah a brání čtení.
Na mypower.cz je nasazený Google AdSense – formou bannerů, které nepřekrývají obsah.
Pokud se ti něco jiného zobrazuje, rád to prověřím – stačí poslat odkaz nebo screenshot.
Reklama se zobrazuje jen nepřihlášeným uživatelům, nebo přihlášeným, kteří mají status „nováček“.
Jakmile uživatel napíše pár příspěvků a přejde do běžného statusu, reklamy se mu automaticky přestanou zobrazovat.
Takže pokud sem chodíš přihlášený, žádnou reklamu nevidíš.
Pak nerozumím, proč je tady z toho takový hejt.

Nechci to nijak rozmazávat, ale – nepřihlášený uživatel ani nemůže vyhledávat.gupa píše:Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Hele mypower.cz chci zjistit něco ... reklama reklama, reklama, něco co hledám už to skoro mám, - bác reklama nejlépe s ksichtem co mi říká co mám dělat nebo jak jsem tupej že si něco nepořídím ....
Pokud se dostane na konkrétní vlákno, tak pravděpodobně přes Google.
A pokud ho něco zaujme, musí se přihlásit, pokud chce diskutovat.
Tím se zároveň reklamy zbaví.
Přihlášení + podpora je ideální varianta. Ale není to nutnost – stačí se zapojit do diskuse, reklamy zmizí.cipis píše:Nováčky je třeba poučit, že mají používat třeba Brave. [...] Před deseti lety, když ještě fungovalo trochu normálně jedno fórum o střelectví, jsem jim poslal několik set korun za to, že se mi nebude zobrazovat po přihlášení reklama. Podle mne jediné reálné řešení.
Tím je to vyvážené – anonymní uživatel si „prohlíží“ a u toho se mu zobrazí reklama. Aktivní uživatel má reklamu vypnutou.
Cílem není lidi krmit reklamou, ale udržet fórum funkční.
Reklama pro nepřihlášené je běžná věc všude. A když se někdo zapojí do diskuse, má od ní pokoj.
-
S tou reklamou musím souhlasit. Tím že jsem pořád přihlášený, zak se mi zobrazuje jenom reklama na věci 6 místního eshopu.
-
Probíhá tu zřejmě snaha o argumentační klam.
Zkrátka.
Pop-up reklama jak na PC i na mobilu je a je zakomponována do webu mypower.cz.
Vyhledávat tu lze za pomoci práce botů. Tz, lze použít AI, nebo vyhledávač.
Mimo jiné záleží natom jak moc se web a práce naněm chrání. Prodat informace z webu který vlastním, lze snadno. Třeba i samotným prodejem někde na aukci. Ne hned, ale časem, až se situace vytříbí. Jedním z nich je kontrakt s google.
Práce botů pro AI vede k nahrazení lidské práce. Třeba administrátorů webu, který se stane konkurencí mypower.cz někdy v budoucnu. Mimojiné, právě to je ona ta pop-up reklama která je ve vývoji a dnes se tváří jako společnost která umožňuje lidem výdělek na internetu...
Jsou majitelé webových stránek, kteří sdílí názor neodebírat z části soukromí jejich uživatelů přes kontrakt, mezi nimi a společností prodávající jich aktivitu jiným společnostem. A to je otom argumentačním klamu, který je záměrným vydíráním dané zákony světových vlád, které prodali prostor internetu tímto způsobem. Užívej si souhlas nebo jdi jinam když nesouhlasíš. = peklo.
AI stroje a kdo je vlastní, oto jde a kolik zatím platí za boty. Boti také podléhají vývoji. Možná budou nahrazeni.
O to tu jde asi především na současném internetu. A kolik toho budou umět AI stroje. Aby se zefektifňovalo a proupoštělo. Průmyslová revoluce, stroje nahrazují lidi. Probíhá už nějaký to století. Je motivem mnoha příběhů.
Pop-up okno je součástí i lišt PC a je schován pod položkou v Nastavení, av líbivějším překladu tzv. Upozornění.
Zkrátka.
Pop-up reklama jak na PC i na mobilu je a je zakomponována do webu mypower.cz.
Vyhledávat tu lze za pomoci práce botů. Tz, lze použít AI, nebo vyhledávač.
Mimo jiné záleží natom jak moc se web a práce naněm chrání. Prodat informace z webu který vlastním, lze snadno. Třeba i samotným prodejem někde na aukci. Ne hned, ale časem, až se situace vytříbí. Jedním z nich je kontrakt s google.
Práce botů pro AI vede k nahrazení lidské práce. Třeba administrátorů webu, který se stane konkurencí mypower.cz někdy v budoucnu. Mimojiné, právě to je ona ta pop-up reklama která je ve vývoji a dnes se tváří jako společnost která umožňuje lidem výdělek na internetu...
Jsou majitelé webových stránek, kteří sdílí názor neodebírat z části soukromí jejich uživatelů přes kontrakt, mezi nimi a společností prodávající jich aktivitu jiným společnostem. A to je otom argumentačním klamu, který je záměrným vydíráním dané zákony světových vlád, které prodali prostor internetu tímto způsobem. Užívej si souhlas nebo jdi jinam když nesouhlasíš. = peklo.
AI stroje a kdo je vlastní, oto jde a kolik zatím platí za boty. Boti také podléhají vývoji. Možná budou nahrazeni.
O to tu jde asi především na současném internetu. A kolik toho budou umět AI stroje. Aby se zefektifňovalo a proupoštělo. Průmyslová revoluce, stroje nahrazují lidi. Probíhá už nějaký to století. Je motivem mnoha příběhů.
Pop-up okno je součástí i lišt PC a je schován pod položkou v Nastavení, av líbivějším překladu tzv. Upozornění.
-
- Reputace: 180
- Lokalita: Brno
- Systémové napětí: >48V
Weby, kde nasadili agresivní AI ke kontrole a výmazů příspěvků, se často staly pro diskuse nepoužitelné. Ze známých zpravodajských webů třeba Aktualne.cz. Když se člověk podívá do diskuse, tak ze 30 postů je jich třeba 15-20 ve formě "Příspěvek byl vymazán pro porušení ...".skybor píše: úte dub 15, 2025 7:58 amCo máš na mysli? Hlídání vulgarit? Opravu překlepů? Informování o OT nebo vyhledání správné kategorie? Asi nerozumím ...Mex: Cílem je fórum zabít?
Nevím, co v něm bylo. Ale pochybuju, že jsou tam o tolik horší lidé než třeba na iDnes.cz, kde je těch výmazů minimum. A nemám pocit, že by to tam byla žumpa. Takže na Aktuálně diskutuje minimum lidí, na iDnes jsou jich mraky.
Někdy je ještě horší varianta, když AI to agresivně vyhodnocuje, ale nesmaže, jen to dá k posouzení člověku. A pisateli se zobrazí, že post čeká na schválení. Ovšem to může taky klidně trvat několik dní, a pak jakákoli debata postrádá smysl, když se příspěvek objeví dodatečně. Příklad třeba oenergetice.cz.
Tedy za mně: na MyPower.cz rozhodně nějak moc vulgarit nelítá. Takže kvůli tomu nasazovat nějaké speciální nástroje je (podle mě) zbytečné a spíš kontraproduktivní.
Oprava překlepů: co je na překlepech tak hrozného, aby si to zasloužilo nějakou zvláštní péči? Většina lidí je celkem gramotných, mnoho lidí používá spell-checkery. No a ostatním občas ujede nějaké to i/y, což je spíš pro pousmání, než že by to byl nějaký velký problém.
OT: Moderátor tady občas na OT upozorní. Otázkou je, jestli je nějaké OT zase tak velký problém. Pokud lidi zajímá původní linie vlákna, tak se stejně k němu vrátí. A pokud to ujede k tomu OT ... je to takový problém?
Pokud něco na fóru hledám, tak stejně jdu přes vyhledávač. Ať už přes velkého Googla (případně se site:forum.mypower.cz, pokud to chci cíleně tady), nebo přes hledací políčko na fóru. A ten vyhledávač to najde kdekoli. Lhostejno, jestli je to ve vlákně se správným názvem, nebo v jeho OT části.
Nesprávná kategorie: v podstatě totéž, co předchozí odstavec o OT. U aktuálně běžících témat stejně předpokládám všichni používají rychlý odkaz "Aktivní témata", kde se jim zobrazí vše nové. A je fuk, v jaké kategorii to je.
A u starších vláken, které už jsou někde hluboko vzadu, stejně člověk zase využije vyhledávač.
Takže dělit vlákna do kategorií ano, ale pokud se to někdy netrefí, tak to myslím zase žádná tragédie není.
Teda aspoň tak to vidím já. Bylo by fajn, aby to sledováním dobra nenadělalo spíš nějakou škodu.