Zajímavosti v inzerátech
Nezařaditelné
-
Re: Zajímavosti v inzerátech
Přikládám foto mých panelů, 4tý z leva je suntech .
Proud ted rano v sedm, pomalu na to nesviti ale jde videt rozdil, ktery pres den tech 15W udela
Proud ted rano v sedm, pomalu na to nesviti ale jde videt rozdil, ktery pres den tech 15W udela
Okolo 11kWp, soustava několika měničů krmící soustavu několik bojlerů.
-
Apropo trochu nechápu to, že jsi panely haňal a přesto jsi si pro ně jel a teď lamentuješ. Jsi měl blonce říct, co si o tom myslíš a jet domů. Trochu pozdě doma něco zjištovat.
Každopádně všem co panely koupili a mají problém se omlouvám, že jsem sem odkaz vložil.
Každopádně všem co panely koupili a mají problém se omlouvám, že jsem sem odkaz vložil.
-
Jen jestli to není tak, že panely jsou ve skutečnosti super a Mobilik si potřebuje ještě 3x přijet s vozejkem. Tak nás tady trošku straší, abychom mu tu zásobičku zatím nerozebrali
Podle fotek ty panely vypadají normálně. Dokonce je to 5BB, takže to určitě je novější výroba a ne nějaká stará skladovka s přelepeným štítkem.
Je opravdu možné, že v té várce je určité procento opravovaných kusů. Tak si holt musí každej při přebírání dávat větší pozor.
Podle fotek ty panely vypadají normálně. Dokonce je to 5BB, takže to určitě je novější výroba a ne nějaká stará skladovka s přelepeným štítkem.
Je opravdu možné, že v té várce je určité procento opravovaných kusů. Tak si holt musí každej při přebírání dávat větší pozor.
Youdova ostrovní laboratoř 20kWp: https://youda.mypower.cz
-
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 3780
- Kapacita baterie [kWh]: 18
Nechystate se tam někdo z okolí Loun popř. ochotný sem dovézt?
Samozřejmě škodní na tom nebudete!
Samozřejmě škodní na tom nebudete!
5 kVA Axpert King @ 3,78 kWp [3s4p AUO 315Wp mono]
18 kWh [5x Pylontech US3000]
Rozpracováno:
a) 5 kVA Axpert King @ 1,89 kWp [6x AUO 315Wp mono] do paralelu k prvnímu
b) 15x 280 Ah LiFePo4, JK BMS paralelně k Pylontechům
c) Fangpusun MPPT 150/70 Tr @ 5,52 kWp [12 x AS 460Wp mono]
18 kWh [5x Pylontech US3000]
Rozpracováno:
a) 5 kVA Axpert King @ 1,89 kWp [6x AUO 315Wp mono] do paralelu k prvnímu
b) 15x 280 Ah LiFePo4, JK BMS paralelně k Pylontechům
c) Fangpusun MPPT 150/70 Tr @ 5,52 kWp [12 x AS 460Wp mono]
-
Hurvaiz fotka 045 pozri sa tam pekne vidíš ako je to podlepené a vidno to aj z vonku.
Vzal som ich pre to, lebo sú funkčné...
Lamentujem tu len preto lebo píše ze su nové a Amerisolar. A ja vravím ze to Amerisolar niesu, alebo sú opravovane.
Prešlo mi pod ruky kopec Amerisolar ov a také neboli. To podlepené je podľa mňa opravovane. Preto to nemôže byť nové.
To je všetko prečo to píšem....
Nový panel vizera trosku inak.
Okrem toho boli označené všetky rovnako a bežné mali články aj iné farby...
Podlepené boli všetky pozerali sme na to.
Ale netvrdím ze nefungujú, len nech niesu označované ako NOVÉ!
Ale takých predajcov je aj na SK dosť.
Napíšu že nové a pritom sú to bežné použité vyumyvane, pripadne Bckove vyradené a predávané ako super zboží...
Lamentujem tu len preto lebo píše ze su nové a Amerisolar. A ja vravím ze to Amerisolar niesu, alebo sú opravovane.
Prešlo mi pod ruky kopec Amerisolar ov a také neboli. To podlepené je podľa mňa opravovane. Preto to nemôže byť nové.
Nový panel vizera trosku inak.
Okrem toho boli označené všetky rovnako a bežné mali články aj iné farby...
Podlepené boli všetky pozerali sme na to.
Ale netvrdím ze nefungujú, len nech niesu označované ako NOVÉ!
Ale takých predajcov je aj na SK dosť.
Napíšu že nové a pritom sú to bežné použité vyumyvane, pripadne Bckove vyradené a predávané ako super zboží...
Najprv sa učíme chodiť a hovoriť, neskôr sa učíme sedieť a držať hubu... :stupidme:
Hybridná FVE dom: 6,3kWp, Victron Energy, 12kWh Pylontech+GB-Aku
On-Grid FVE dom: 3,6kWp, FRONIUS AC Coupling+VB
OFF-Grid FVE chata: 1,5kWp, Axpert, PCM, 200Ah/24V 18650
-
vždyt to lepení je naprosto standartní , takto to u nových panelů běžně vypadá . viz : https://www.hlumar.sk/index.php?id_prod ... er=product
a že mají články jiný odstín je také běžné .
a že mají články jiný odstín je také běžné .
-
[quote="mobilik"]Hurvaiz fotka 045 pozri sa tam pekne vidíš ako je to podlepené a vidno to aj z vonku.
jasné šak v klidu.. no koukal jsem i na panely Tratek a Suntech a to podlepení, jestli myslíš tu výrazně bělejší část je i těchto panelech. Leda, že by někdo opravoval i tyhle. Zítra omrknu a dám foto. fčil se du věnovat aktivitám pivním, bo je tu hic jak sviňa
jasné šak v klidu.. no koukal jsem i na panely Tratek a Suntech a to podlepení, jestli myslíš tu výrazně bělejší část je i těchto panelech. Leda, že by někdo opravoval i tyhle. Zítra omrknu a dám foto. fčil se du věnovat aktivitám pivním, bo je tu hic jak sviňa
-
Články sú bežné úplne rovnake pri rovnakej sérii a nie ze jedne čierne a druhe modré ako vidno u hurvayza. Tam to chápem ma tam iný panel.
Páčka : To podlepené si nepochopil, nemyslel som lepenie krabičky, aj keď aj na týchto paneloch sú zopár krabici ek nalepené otrasné, inak ako vo výrobe. Neboj sa už som videl dosť panelov.
Dobre, zbytočne tu budeme polemizovať. Nemá to zmysel, fungovať fungujú a to je hlavne.
Páčka : To podlepené si nepochopil, nemyslel som lepenie krabičky, aj keď aj na týchto paneloch sú zopár krabici ek nalepené otrasné, inak ako vo výrobe. Neboj sa už som videl dosť panelov.
Dobre, zbytočne tu budeme polemizovať. Nemá to zmysel, fungovať fungujú a to je hlavne.
Najprv sa učíme chodiť a hovoriť, neskôr sa učíme sedieť a držať hubu... :stupidme:
-
Pylontechy za dobrou cenu, až moc dobrou.
https://dum.bazos.cz/inzerat/106407272/ ... B-Plus.php
https://dum.bazos.cz/inzerat/106407272/ ... B-Plus.php
-
Psal jsem na ty Pylontechy a kdyz jsem chtel sepsat kupni smlouvu, kde bude uvedene rodne cislo, uz komunikace dal nepokracovala. Jinak dle zaslane foto jsou baterie z 19.04.2019 a z ciny je poslali pro firmu Solid Power Distribution s.r.o. tj. zas uplny fake mi to neprijde. Neochota zapsat RC do smlouvy a absence kupniho dokladu z toho moc dobrej pocit nedava...
-
V inzerátu jsou slova nové a naskladneny tudíž to prodává firma tak na co kupní smlouva měl by vystavit fakturu a když ne naznačit mu že by to ČOI určitě zajímalo
-
Možná pak i policii... aby to nebyl zaměstnanec co mu zůstaly za prstama...
Madra
-
Nevidel bych to tak cerne. Jedna se o koncoveho cloveka co si je poridil pro osobni potrebu a nepouzil. Je ochoten poslat cislo obcanky a tu pred platbou ukazat. Jako urcite tam nejaky zadrhel bude jelikoz normalni clovek by mel kupni doklad a nezdrahal by se podepsat kupni smlouvu Za me to pisu jako info kdyby to nekdo chtel tez zkusit koupit.
-
Tak ono jde taky o to ze si clovek nekupuje "jen" baterku ale hlavne jakousi zaruku - respektive garanci zivotnosti od vyrobce . No a u baterky kde je to takove "nejak nijak" muze byt problem ze ano..
-
- Lokalita: severně od Brna
- Výkon panelů [Wp]: 8kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 12kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
podobně na bazoši byly nedávno 5 let starý 300Ah winstony, za 70kKč 16ks. Sice je to polovina optroti novejm, ale nikde nic o měření kapacity a vnitřního odporu... Ale inzerát už tam není, tak to asi nějakej dobrodruh koupil...
ostrov skoro 8kWp neustále ve stádiu zrodu: smartshunt(ex WBJR), MPPT150/45, MPPT 250/100(ex midnitesolar 150 clasic lite), 16S a různě P cca 340Ah Winston, MP II 5000,( ex Powerjack 8kW, ex samodomo cca 4kW). 48V DC rozvody a spotřebiče.
-
Ten dobrodruh jsem já. Zajel jsem se na ně podívat, domluvil jsem se a koupil. Sice to bylo přes půl republiky, protože jsem z Blanska, ale zatím dobrý. 5let stáří, kapacita 3,5-2,8V cca okolo 250-260Ah, na mých nabíječkách odpor cca 1,7-1,9mOhm, což je srovnatelné s ostatními, co mám. Celkem spokojenost.
-
https://pc.bazos.cz/inzerat/107490576/HPE-UPS-R5000.php
Jen poskladat baterku a vcetne monitoringu solidni stridac..
Jen poskladat baterku a vcetne monitoringu solidni stridac..
-
- Lokalita: Senec
- Výkon panelů [Wp]: cca 35kwp
- Kapacita baterie [kWh]: malá
ved práve tá baterka bude problém,nenašiel som v datashete na aké napetie funguje ten striedač,ale 48V to pravdepodobne nebude,no a večšie napetie používajú možno dvaja členovia na celom forume (o ktorých teda viem)...no a tým pádom v solárnom systéme skor nepoužitelné,kedže regulátory sú večšinou do 48V ....
málo kwp , 60V 1,2kAh , 15S 600P Lion + 60V 198Ah Lifepo4 , 10 x MPPT VT-80 , 4xStuder XTH 8000 vo výstavbe ,
Záloha:180Wp ,12V LiFePO4 60Ah , epsolar 10 ,victron 350w sinus
Záloha:180Wp ,12V LiFePO4 60Ah , epsolar 10 ,victron 350w sinus
-
-
Napeti je 216V . Regulator by se musel vyrobit, to neni zas takovy problem přece...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 690 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od jahodovák
-
- 20 Odpovědi