Elektrocentrala v aukci - Scheppach DG 30 digital

Archiv ukončených inzerátů
joseff
Reputace: 31

Elektrocentrala v aukci - Scheppach DG 30 digital

Nový příspěvek od joseff »

Narazil jsem uplne nahodou na tuto aukci s elektrocentralou, zima se blizi, tak treba by se to mohlo nekomu hodit, momentalni cena je 2325,-:

http://www.a.cz/detail-aukce/52228/elek ... l-%5B5849/

Elektrocentrála benzínová Scheppach DG 30 digitál
napájí i jemnou elektroniku, německá značka Scheppach s 80 letou tradicí

Digitální invertorová elektrocentrála Scheppach, max. trvalý výstupní výkon 2800 W, 2 zásuvky 230 V, voltmetr, objem nádrže 14 litrů, motor 4taktní OHV 196 cm3, max. spotřeba 1,75 l/hod, palivo natural 95, ochrana proti přetížení, ochrana proti nedostatku oleje, doba provozu na 1 nádrž až 13 hodin, hmotnost 33 kg, třída krytí IP23, ruční startování pomocí lanka, nový kus po opravě, lehce promáčklý bok, záruka 24 měsíců, původní cena 11 490,- Kč.
Wagoneer
Reputace: 6

Re: Elektrocentrala v aukci - Scheppach DG 30 digital

Nový příspěvek od Wagoneer »

Tuto centrálu vlastním, mohu jen doporučit. Spolehlivě utáhla 2kW ruční pilu (rozběhové proudy) i v zimě při výpadku
elektroniku audio-video. Zvládla i zkušební prani automaticke pračky.
strycekjara
Reputace: 0

Nový příspěvek od strycekjara »

Pěkný den.Mám kontrolní otázku.Vzhledem k tomu,že PJ LF 5000W má zabudovanou nabíječku 80A,tzn.,že výkon centrály pro tento měnič by měl být min.2000W(80A*24V).Což tato centrála splňuje.V recenzích jsem četl,že s touto centrálou nefunguje nabíječka autobaterií.Uvádí se zde,že má špatný kmitočet.Jiný uvádí,že je to invertorovým pravoúhlým průběhem napětí.viz recenze na namir.cz.Takže k té otázce: Bude fungovat nabíječka v PJ s touto centrálou? :dontknow: Díky za odpověď,pakliže to někdo ví.
Čistý ostrov - Panely: Suntech 1440 Wp, Baterie: 400 Ah/24V (KPM 100)+150 Ah/24V (KPH 150), Regulátor: Midnite 150 classic standard, Měnič 2000 W čistý sinus, nabíjecí soustrojí AB-1P/30
Fazole

Nový příspěvek od Fazole »

Dobrý den, tato elektrocentrála je nejspíš "Made in China", protože u nás v bazaru měli 3 kusy než je odvezla policie jako padělky. Normálně stojí 14.000Kč
Wagoneer
Reputace: 6

Nový příspěvek od Wagoneer »

Fazole - souhlas. Origo dává pěkný sinus a drží 50Hz. S timhle padělkem někdo udělal pěkný kšeft. Chudák, kdo to koupil a připojí na to nějakou citlivou elektroniku..
shorty1191

Nový příspěvek od shorty1191 »

Pánové, musím reagovat ohledně toho padělku.
O žádný padělek se nejedná. Jednalo se o originální zboží, které se vrátilo ze servisního střediska (Garland) po 30denní lhůtě a zákazník si tedy nechal vrátit peníze.
Vím to, protože jsem jí tam s kolegou sám vystavoval.
Nízká finální cena byla proto, že o Áčku ví jen minimum lidí. Naše firma chtěla rozjet vlastní aukční server, který se bohužel neuchytil. Momentálně server slouží na prodej zboží druhé jakosti atd. z našeho eshopu.

Jedna perlička na závěr - Samotný originál je také vyráběn v Číně. Scheppach už dávno není, co býval.
strycekjara

Hmm.Takže z toho plyne co?poohlédnout se jinde(heron,...),protože všechny tyto centrály jsou na dvě věci,nebo pátrat jestli je to original(made in China a horší?)Nebo ví někdo o normální invertorové elektrocentrále co má výkon 2.5-3 Kw?nejlépe na el.startování za pusu ;)
Čistý ostrov - Panely: Suntech 1440 Wp, Baterie: 400 Ah/24V (KPM 100)+150 Ah/24V (KPH 150), Regulátor: Midnite 150 classic standard, Měnič 2000 W čistý sinus, nabíjecí soustrojí AB-1P/30
Komanche

Nový příspěvek od Komanche »

Heron? :lol: To je myslíš co? To je ještě čínovatější čína...

Pokud chceš jistou kvalitu, tak bych začínal u značek jako HONDA apod...
strycekjara

Mě je v podstatě úpně jedno co je to,chtěl bych akorát,aby to fungovalo na tu 80A nabíječku.Ať už je to Čína nebo Japonec.Takže jsem myslel,že někdo doma má nějakou centrálu se kterou je spokojen a hlavně ťape na ní ta nabíječka.
K té hondě:Před několika lety jsem si pořídil "funglofku"Hondu za 56000.-Kč.Po měsíci minimálního používání,stříleli z výfuku metrový plameny :hell: a měl jsem dost velkej problém se toho zbavit :fuuu: .Záruka nezáruka oni Vám vždy vysvětlí,že chyba není na jejich straně a je těžké dokazovat,že jste ji používal jak se má.Je to asi jako u baterií,kde je těžké dokázat chybu výrobci ,pakliže namáte nějaké sledování a i tak je malá šance na úspěch.
No nedá se nic dělat,pakliže nikdo nic nemá odzkoušené a mohl by to doporučit,tak budu muset"něco" koupit a uvidí se. :sm1: