ups APC 1980W sinus
Archiv ukončených inzerátů
ups APC 1980W sinus
http://www.apcmedia.com/salestools/ASTE ... irect=true
je to vyradene zo supermarketu malo to pokazene baterky ,, napajanie zo 48v beterie ,,som nato zapojil 1600w vac spotrebycov som nemal ale napriklad pri karbobruske to hned vypne asi ma vysoky rozbehovy prud
aa , mam dva kusy .. do toho druheho sa pustil lovec trafakov ale este som to zachranil je to kompletne
odber v piestanoch, ale mavam cestu aj do brna .. ma to skoro 30 kg / kus
chcem to bud predat alebo vymenit za neaky 4-5kw menic s doplatkom najlepsie na 48v , alebo mppr regulator tiez 48v
je to vyradene zo supermarketu malo to pokazene baterky ,, napajanie zo 48v beterie ,,som nato zapojil 1600w vac spotrebycov som nemal ale napriklad pri karbobruske to hned vypne asi ma vysoky rozbehovy prud
aa , mam dva kusy .. do toho druheho sa pustil lovec trafakov ale este som to zachranil je to kompletne
odber v piestanoch, ale mavam cestu aj do brna .. ma to skoro 30 kg / kus
chcem to bud predat alebo vymenit za neaky 4-5kw menic s doplatkom najlepsie na 48v , alebo mppr regulator tiez 48v
-
- Reputace: 22
Re: ups APC 1980W sinus
Je to APC 2200 nebo 3000?
Dá se zjistit z jakého roku to je?
Jakou cenu by jsi si představoval(nemám nic k výměně)?
Dá se zjistit z jakého roku to je?
Jakou cenu by jsi si představoval(nemám nic k výměně)?
Re: ups APC 1980W sinus
je to 2200 , podla toho co mi bolo povedane to moze mat hadam aj 10 rokov nevim.. predstavu o cene nemam pockam si na ponuky a uvidim