Koupím poškozený FV panel (i více )
Archiv ukončených inzerátů
- solarnibaron
- Reputace: 5
Koupím poškozený FV panel (i více )
Koupím poškozený FV panel (i více ) na experimentování, za rozumnou cenu. Platí stále, dokud neuvedu že už jich mám až nad hlavu Za případné nabídky předem děkuji.
- Marx
- Reputace: 4
Re: Koupím poškozený FV panel (i více )
Můžu nabídnout 3 ks panelů, které mám na střeše. Budu je měnit za 1kWp, normálně bych si je nechal, jako doplněk, ale budu potřebovat místo. Původní hodnoty nepovím, něco kolem 220Wp kus, ale všechny 3 dohromady dávají 130Wp, v létě i trochu víc, kdybys měl regulátor. Bohužel je nemůžu prodat levněji jak jsem koupil, tedy 1500 Kč za vše. Jsou poškozené popraskané, v zimě dávají 3,5A do 30V baterie. je to tím že mám malý sklon střechy. Nemá cenu brát jen 1 kus, protože seproudově dost liší asi o 50 procent. Za nějakou tu korunu navíc bych dal i dc-dc měníček a diody, nějakou instalační krabici a tak samozřejmě předvedu v chodu marek
3x panel á45W, 24V 36Ah SLA, step-down, 1ks autobaterie, UPS. (bez MPPT)
Plán: >1kWp.
- solarnibaron
- Reputace: 5
Děkuji za nabídku, už jsem několik panelů sehnal, ale eventuálně bych zájem měl. Cena je rozumná, ještě jsem se chtěl zeptat odkud jste a jak moc jsou panely rozpraskané, jestli jsou prohnuté a podobně. Případně jestli by bylo možné poslat mi pár fotek.Marx píše:Můžu nabídnout 3 ks panelů, které mám na střeše. Budu je měnit za 1kWp, normálně bych si je nechal, jako doplněk, ale budu potřebovat místo. Původní hodnoty nepovím, něco kolem 220Wp kus, ale všechny 3 dohromady dávají 130Wp, v létě i trochu víc, kdybys měl regulátor. Bohužel je nemůžu prodat levněji jak jsem koupil, tedy 1500 Kč za vše. Jsou poškozené popraskané, v zimě dávají 3,5A do 30V baterie. je to tím že mám malý sklon střechy. Nemá cenu brát jen 1 kus, protože seproudově dost liší asi o 50 procent. Za nějakou tu korunu navíc bych dal i dc-dc měníček a diody, nějakou instalační krabici a tak samozřejmě předvedu v chodu marek
- Marx
- Reputace: 4
Kousek od Havl. BVrodu.
Panely jsou po celé ploše rozpraskané, samozřejmě trochu vyduté.voda sníh led nemá vliv(EVA vrstva), už jsou takhle venku nějaký rok, v provozu asi 8 měsíců. 2 ze 3 mají jedno místo hodně poškozené asi od šutru. jeden je jen rozpraskaný, sklo se nedrolí, drží. snižování výkonu nepozoruju, spíš nárůst, nevím proč. fotku pošlu z rychlejšího internetu marek
Panely jsou po celé ploše rozpraskané, samozřejmě trochu vyduté.voda sníh led nemá vliv(EVA vrstva), už jsou takhle venku nějaký rok, v provozu asi 8 měsíců. 2 ze 3 mají jedno místo hodně poškozené asi od šutru. jeden je jen rozpraskaný, sklo se nedrolí, drží. snižování výkonu nepozoruju, spíš nárůst, nevím proč. fotku pošlu z rychlejšího internetu marek
3x panel á45W, 24V 36Ah SLA, step-down, 1ks autobaterie, UPS. (bez MPPT)