ostrovní systém pro chatu Plzenec
Popis a ukázky samostatných ostrovních elektráren nepřipojených do rozvodné sítě s akumulací energie.
-
ostrovní systém pro chatu Plzenec
píše se rok 2006 kdy mě oslovila jedna paní že by potřebovala elektřinu na chatě jelikož přípojka nebyla možná
tak jsem ji nainstaloval systém se kterým do dnes funguje .
jednalo se tenkrát o monokrystalické panely Schott výroby o výkonu 50wp celkem jich má 10Ks tedy 500wp zapojeno na 24V bateriový systém regulátor steca
měnič napětí trapézový 2500w/5000w použití lednička ,bojler 60l domácí vodárna ,mirkovlnná trouba tv,rádio a světla
systém je do dnes funkční jen baterie by chtělo dát nové jelikož si paní dala startovací bat tak už melou z posledního .
v tomto roce jí zavedli elektřinu tak pokud by někdo měl zájem o tento systém demontovat a odvést si ho za nějakou dohodnutou cenu rád vám dám kontak,
tak jsem ji nainstaloval systém se kterým do dnes funguje .
jednalo se tenkrát o monokrystalické panely Schott výroby o výkonu 50wp celkem jich má 10Ks tedy 500wp zapojeno na 24V bateriový systém regulátor steca
měnič napětí trapézový 2500w/5000w použití lednička ,bojler 60l domácí vodárna ,mirkovlnná trouba tv,rádio a světla
systém je do dnes funkční jen baterie by chtělo dát nové jelikož si paní dala startovací bat tak už melou z posledního .
v tomto roce jí zavedli elektřinu tak pokud by někdo měl zájem o tento systém demontovat a odvést si ho za nějakou dohodnutou cenu rád vám dám kontak,
-
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ostrovní systém pro úplného laika na malou chatu.
od RomanaM » » v Plánované elektrárny
Ostrovní systém pro úplného laika na malou chatu.
- 65 Odpovědi
- 10329 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od FRSO
-
-
-
navrh bojlera na trvalo obynanu chatu off grid system
od lukas170392 » » v Elektroporadna
navrh bojlera na trvalo obynanu chatu off grid system
- 4 Odpovědi
- 810 Zobrazení