Zkušenosti s nákupem
Automatizace, řízení, měření, logování a programování s využitím platformy Arduino.
-
- Reputace: 87
Re: Zkušenosti s nákupem
Jistě, píšu to spíš jako ukázku. Vyplatilo by se to asi u zlatých karet s neomezenými limity.camel1cz píše:@brin: možné to je, ale je to spíš sci-fi. Sehnat údaje z karty, spojit si jí s konkrétním člověkem, zjistit jeho mobil a ještě do něj vpašovat trojana - to už je dost složité.
Karta se SMS ověřením je asi to nejlepší, co se dá pro bezpečnost udělat.
-
- Reputace: 54
- Lokalita: Okolí Uherského Brodu
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
potvrzuji. Vybrali mi účet odnekad z Mexika. Banka mi vše do měsíce vrátila. Pak už jsem kartu na androidu nepoužíval.brin píše:Pokud máte android, nebuďte si tím zabezpečením moc jistý. Odhaduje se, že až 2/3 všechn androidích telefonů jsou něčím infikovány. Zjištění vašeho mobilního čísla není pro profíka na netu nic těžkého. A následné hacknutí také ne. Ale vzhledem k množství peněz na účtu bych se toho moc nebál:-)
kdo si hraje nezlobí
9xRenesola 240Wp+9x Benq 265Wp, 6xTrina 410Wp, 14x Leapton 450Wp, 2xStuder VT65 1xVT 80, 2x XTM4000-48, 40kW Lifepo4..vše ve výstavbě, hotovo 99%. BMW i3 BEV
9xRenesola 240Wp+9x Benq 265Wp, 6xTrina 410Wp, 14x Leapton 450Wp, 2xStuder VT65 1xVT 80, 2x XTM4000-48, 40kW Lifepo4..vše ve výstavbě, hotovo 99%. BMW i3 BEV
-
- Reputace: 3
Tak to je teda mazec, zajímalo by mně, jestli jste používal nějaký datový tarif, nebo jestli to někdo vybral třeba přeposláním sms.
-
- Reputace: 22
Co třeba zřídit pro toto účet a kartu u mbank. Jakékoliv běžné změny jsou online bez poplatků.kovec píše:Pokud bych za každou změnu toho limitu nebo povolení/zakázání online plateb nemusel platit bance 20kč, tak bych si to před každou platbou v internetovém bankovnictví povolil a po transakci zase zakázal.
-
Zatím mám Studentské konto od ČSOB, a zatím spokojenost až na tuto věc, jinak cca před 5 lety mbank nebyla no.
-
Já to samé, měl jsem studentské konto u KB a i když už je mi 28, stále mám účet zdarma... Asi vědí, co by se stalo kdyby začali účtovat nějaké poplatky...
-
- Reputace: 22
Ale nyní už tu mbank je(už alespon 4roky . A nic to nestojí, ani výběry z cizích bankomatů - za určitých podmínek.kovec píše:Zatím mám Studentské konto od ČSOB, a zatím spokojenost až na tuto věc, jinak cca před 5 lety mbank nebyla no.
-
Prostuduju si to a popřípadě přejdu, u mě to takový problém není.
Hoj ,
no já účet u banky nemám už dobrých 5 let a vůbec mi nechybí . Nemám zájem aby nějaké bankovní instituce scela svévolně manipulovali s mými osobními údaji a co je ještě horší informovali kdejakej xindl o tom kolik tam mám uloženo peněz . ( Jednou když mi na účet přistála větší suma peněz , scela náhodou mi začali volat různí lůzři s nabídkou výhodné investice ) . Další dost nebezpečná záležitost je to , že když se něco semele tak se ke svým penězům prostě nedostanete . ( Banka zavřená , bankomaty mimo provoz . )
Pro mne jsou banky scela nedůvěryhodné .
no já účet u banky nemám už dobrých 5 let a vůbec mi nechybí . Nemám zájem aby nějaké bankovní instituce scela svévolně manipulovali s mými osobními údaji a co je ještě horší informovali kdejakej xindl o tom kolik tam mám uloženo peněz . ( Jednou když mi na účet přistála větší suma peněz , scela náhodou mi začali volat různí lůzři s nabídkou výhodné investice ) . Další dost nebezpečná záležitost je to , že když se něco semele tak se ke svým penězům prostě nedostanete . ( Banka zavřená , bankomaty mimo provoz . )
Pro mne jsou banky scela nedůvěryhodné .
-
- Reputace: 55
- Lokalita: Lounsko
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 3780
- Kapacita baterie [kWh]: 18
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Hlavně je nezapomeňte párkrát do roka přeházet videlma - mrchy strašně rády plesniví
5 kVA Axpert King @ 3,78 kWp [3s4p AUO 315Wp mono]
18 kWh [5x Pylontech US3000]
Rozpracováno:
a) 5 kVA Axpert King @ 1,89 kWp [6x AUO 315Wp mono] do paralelu k prvnímu
b) 15x 280 Ah LiFePo4, JK BMS paralelně k Pylontechům
c) Fangpusun MPPT 150/70 Tr @ 5,52 kWp [12 x AS 460Wp mono]
18 kWh [5x Pylontech US3000]
Rozpracováno:
a) 5 kVA Axpert King @ 1,89 kWp [6x AUO 315Wp mono] do paralelu k prvnímu
b) 15x 280 Ah LiFePo4, JK BMS paralelně k Pylontechům
c) Fangpusun MPPT 150/70 Tr @ 5,52 kWp [12 x AS 460Wp mono]
-
A více, že v hotovosti nesmíte platit větší částky než asi 300000 Kč? Nad tento limit je nutné platit bezhotovostně...
O tom že plesniví zlato jsem ještě neslyšel
Jo něco jsem o tom slyšel , ale za takovou sumu každý den nenakupuji . A není problém si zřídit učet jen na jednu transakci .
Tady je to přesně rozebráno ...
http://business.center.cz/business/prav ... cast1.aspx
Jo něco jsem o tom slyšel , ale za takovou sumu každý den nenakupuji . A není problém si zřídit učet jen na jednu transakci .
Tady je to přesně rozebráno ...
http://business.center.cz/business/prav ... cast1.aspx
Naposledy upravil(a) Felix dne pát dub 25, 2014 5:18 pm, celkem upraveno 1 x.
-
V pořádku, já jen, abyste to věděl, bývají s tím pak občas trable.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zkusenosti s nakupem a provozem male vetrne elektrarny
od seva » » v Větrné turbíny
zkusenosti s nakupem a provozem male vetrne elektrarny
- 12 Odpovědi
- 11866 Zobrazení