Rozvaděče
Souhrn tématu
K dispozici jsou dva kovové rozvaděče, jeden nepoužitý o rozměru 70x50 cm a druhý větší přestavěný pro uložení 16 článků 280Ah EVE baterií. Baterie musí být rovné bez nafouklin, rozvaděč pojme 8 baterií nahoře a 8 dole. Rozvaděče byly používány přibližně 2 roky a jsou nabízeny formou aukce s vyvolávací cenou 750 Kč za oba kusy, možnost osobního odběru nebo dovozu v okolí Pardubic.
- bokser01
- Reputace:148
- Lokalita: Okolí Pardubic
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 12120
- Kapacita baterie [kWh]: 32
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
- Lokalita:Okolí PardubicSystémové napětí:48VVýkon panelů [Wp]:12120 Kapacita baterie [kWh]:32
Rozvaděče
Ahoj,
Po přestavbě FVE nabízím další zbytky co se tu válí.
Kovový rozvaděč 70x50cm nepoužitý v hezkém stavu.
Kovový rozvaděč větší, nevím teď přesně z hlavy rozměr ale je přestavěn pro baterie, vejde se do něj 16 článků 280Ah EVE (musí být rovné, žádné nafoukliny...) Pak tam přesně sednou a jsou i stlačené. 8 baterií nahoře a 8 dole. Měl jsem v tom články cca 2 roky.
Prodej formou aukce,
Vyvolávací cena obou kusů dohromady je 750kč. Nutno si pro to přijet, případně v rozumné vzdálenosti v okolí Pardubic mohu přiblížit/dovést.
Konec aukce 15.10.2026
Po přestavbě FVE nabízím další zbytky co se tu válí.
Kovový rozvaděč 70x50cm nepoužitý v hezkém stavu.
Kovový rozvaděč větší, nevím teď přesně z hlavy rozměr ale je přestavěn pro baterie, vejde se do něj 16 článků 280Ah EVE (musí být rovné, žádné nafoukliny...) Pak tam přesně sednou a jsou i stlačené. 8 baterií nahoře a 8 dole. Měl jsem v tom články cca 2 roky.
Prodej formou aukce,
Vyvolávací cena obou kusů dohromady je 750kč. Nutno si pro to přijet, případně v rozumné vzdálenosti v okolí Pardubic mohu přiblížit/dovést.
Konec aukce 15.10.2026
2x MUST PV1800 VHM 48V 5000W. Baterie EVE 314Ah Grade A 2x16s (32Kwh) lehce přes 12kwp v panelech