Česká aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS

Souhrn tématu

Aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS umožňuje sledovat více baterií najednou jako jeden celek s možností detailního zobrazení jednotlivých baterií. Nabízí expertní režim pro nastavení hodnot BMS, lokální a vzdálenou diagnostiku včetně kalibrace a správy hesel. Data lze exportovat do XLSX pro servis a ladění systému. Aplikace je dostupná zdarma pro baterie BAKOM.CZ od 1.7.2026, pro ostatní baterie je k dispozici 30denní zkušební verze a poté jednorázová platba 299 Kč bez předplatného.
Kajap
Reputace:17
Lokalita: Okoli
Lokalita:Okoli

Re: Česká aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS

Nový příspěvek od Kajap »

Jistě, když napíšeš v jednom komentáři z 50 hofnotných jednou za 3 měsíce neškodný odkaz, projde.

Pokud chceš tapetovat, tak smůla :-)
Kajap

Kajap píše: čtv říj 01, 2026 2:28 pm
Viktron MPPT to zdetekuje - ale “neumíme přečíst” než název
Už to jde, těžko říct čím to bylo jestli tím že jich tam bylo víc a ten program se zmátl ? Teď když jsem v místě kde jenom jeden tak to načte Victron bez problému…
Valdano
Reputace:334
Lokalita: Česká Lípa
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Lokalita:Česká Lípa

Nový příspěvek od Valdano »

Kajap píše: ned říj 04, 2026 4:02 am
Jistě, když napíšeš v jednom komentáři z 50 hofnotných jednou za 3 měsíce neškodný odkaz, projde.
Nikdy jsem na YouTube do komentářů nepsal odkazy často. Zkoušel to minimálně cca jednou za půl roku a neprošlo vůbec nic. Naposledy to byl odkaz na tento server, do některé z diskusí a bylo to k technickému tématu videa k němuž jsem psal komentář. Stejně to ochrana YouTube okamžitě smázla. Zkusil jsem to pak ještě podruhé, ale neprošlo to taky. Takže je to nepoužitelné ani když člověk píše do komentáře pod videem hodnotný odkaz k čistě technickému tématu, který se týká videa.
Kajap

Ono stačí když napíšeš za den 10 komentářů tak už seš red flag … při větším množství pak už to ty komentáře schovává s odkladem třeba hodinu a ještě větším už trvale skryje…

Někdy i maže

Prostě jako like do toho nemáš šanci ani vniknout protože se to stejně mění pořád :)) preferovaný jsou pozitivní komentáře,
Valdano

Na YouTube napíšu zhruba jeden až dva komentáře za měsíc. Takže žádné "tapetování" se nekoná. V naprosté většině případů se jedná o pozitivní komentáře a bez jakýchkoli odkazů. Odkaz jsem zkoušel vložit tak jednou za půl roku a zatím nikdy mi žádný neprošel. Takže vaše dřívější tvrzení "Odkazy jdou psát i na YouTube komentáře ale holt musíte vědět jak" odmítám jak nepoužitelné, protože to evidentně závisí pouze na náhodě a pravděpodobnost, že to projde je extrémně nízká. V mém případě to nikdy ani jedinkrát nefungovalo, a to tam píšu opravdu jen velmi sporadicky a pouze k technickým záležitostem a k věci v kontextu příslušného videa.
Vertikal
Reputace:9
Lokalita: Raškovice
Lokalita:Raškovice

Nový příspěvek od Vertikal »

Na Youtube odkazy a komentáře posuzují dvě úrovně:

Automatické systémy YouTube:
hledají spam, phishing, malware, podvodné odkazy a opakované komentáře, mohou komentář zadržet, skrýt nebo odstranit, mohou reagovat i na samotnou doménu, chování účtu nebo množství podobných komentářů.

Majitel kanálu nebo jeho moderátoři:
mohou komentář schválit, ponechat jej ve frontě, smazat jej, zablokovat konkrétního uživatele, nastavit zakázaná slova nebo odkazy.
Valdano

YouTube posílá a zobrazuje do účtu různá oznámení, ale nikdy mi nepřišlo oznámení k tomu, proč byl můj komentář odstraněn. To je z mého pohledu nesprávný postup, který by měl být v systému YouTube změněn. Když je komentář pozdržen nebo odstraněn ať už autorem videa nebo automatickým systémem YouTube, tak by mělo přijít do účtu pisatele komentáře oznámení o důvodu pozdržení nebo případného odstranění příslušného komentáře, ale to se neděje.
Kajap

chápu jak to myslíš, ty to vidíš ze své strany konzumenta. Vidíš jenom půlku. Červenou nebo modrou pilulku?😂

To je právě nepochopení, k čemu YT slouží a kdyby chodila to oznámení, no tak by byl účel zmařen… podobně jak když dříve někteří vykřikovali o cenzuře … to je jako když si budou stěžovat na cenzuru v mým baráku …

je to jednoduchý: když za to neplatíš, tak nejsi klientem, jsi výrobním prostředkem.

Pochopils? Sleduj tok peněz.
Valdano

Vkládání odkazů do komentářů by mohlo být dostupné například v rámci předplatného Premium nebo jako další jiná forma předplatného, ale zatím není. Takže ani platící uživatelé nemají možnost vkládat odkazy do komentářů jiných než jen svých videí. Ověřený účet YouTube plus určitá forma předplatného řeší ekonomickou část, která by ekonomicky ospravedlnila poskytnutí možnosti vkládání odkazů do komentářů.

YouTube chápe tvůrce jako svůj primární produkční řetězec. Mimochodem tvůrce za účet/kanál také nic neplatí pokud nemá navíc předplatné Premium a naopak YouTube platí ještě jemu, za počty shlédnutí atd. YouTube nechápe to, že nejen tvůrci videa, ale i tvůrci komentářů jsou autoři, kteří mohou být pro YouTube přínosem. Často je pravidlem to, že i komentáře nepíšící uživatelé stráví více času čtením komentářů pod videem než prohlížením samotného videa, pod kterým se ty komentáře nacházejí a velkou chybou je to, že toto YouTube nedokáže lépe zužitkovat k čemuž by i vkládané odkazy mohly napomoci.

Komentářová sekce už dávno není jen vedlejším doplňkem, ale pro velké množství lidí představuje hlavní důvod, proč na stránce zůstávají. Komentáře a reakce mezi nimi často tvoří ucelené diskuse a diskuse povyšuje původně pasivní přehrávač videí a tvůrci komentářů fakticky vytvářejí textový obsah, ze kterého platforma může také profitovat. Pokud by YouTube přestal vnímat komentáře jako bezpečnostní riziko a začal je vnímat jako znalostní kapitál, otevřely by se další výhody. Lidé běžně pouštějí video jako kulisu a mezitím procházejí diskusi. Pokud v komentářích najdou uživatelé reálnou hodnotu ať už jde o postup nebo odkaz na technické řešení k technickému videu nebo i v jiných oblastech hobby, sportu nebo zábavy tak se budou i častěji vracet. Google však toto ignoruje, protože textovou diskusi neumí tak snadno zpeněžit jako vkládanou videoreklamu.

AI Moderátor – odbočka pokračuje v novém tématu

Tento příspěvek odbočuje od původního tématu, proto bylo založeno nové téma: Diskuse o možnostech a monetizaci komentářů na YouTube .

Odpovědi k tomuto příspěvku pište prosím už do nového tématu.