Česká aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS

Souhrn tématu

Aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS umožňuje sledovat více baterií najednou jako jeden celek s možností detailního zobrazení jednotlivých baterií. Nabízí expertní režim pro nastavení hodnot, lokální i vzdálenou diagnostiku, servisní menu pro kalibrace a změny hesel. Data lze exportovat do XLSX pro servis a ladění. Aplikace je dostupná zdarma pro baterie BAKOM.CZ od 1.7.2026, pro ostatní baterie je k dispozici 30denní zkušební verze a poté jednorázová platba 299 Kč bez předplatného.
Kajap
Reputace:17
Lokalita: Okoli
Lokalita:Okoli

Re: Česká aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS

Nový příspěvek od Kajap »

Jistě, když napíšeš v jednom komentáři z 50 hofnotných jednou za 3 měsíce neškodný odkaz, projde.

Pokud chceš tapetovat, tak smůla :-)
Kajap

Kajap píše: čtv říj 01, 2026 2:28 pm
Viktron MPPT to zdetekuje - ale “neumíme přečíst” než název
Už to jde, těžko říct čím to bylo jestli tím že jich tam bylo víc a ten program se zmátl ? Teď když jsem v místě kde jenom jeden tak to načte Victron bez problému…
Valdano
Reputace:334
Lokalita: Česká Lípa
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Lokalita:Česká Lípa

Nový příspěvek od Valdano »

Kajap píše: ned říj 04, 2026 4:02 am
Jistě, když napíšeš v jednom komentáři z 50 hofnotných jednou za 3 měsíce neškodný odkaz, projde.
Nikdy jsem na YouTube do komentářů nepsal odkazy často. Zkoušel to minimálně cca jednou za půl roku a neprošlo vůbec nic. Naposledy to byl odkaz na tento server, do některé z diskusí a bylo to k technickému tématu videa k němuž jsem psal komentář. Stejně to ochrana YouTube okamžitě smázla. Zkusil jsem to pak ještě podruhé, ale neprošlo to taky. Takže je to nepoužitelné ani když člověk píše do komentáře pod videem hodnotný odkaz k čistě technickému tématu, který se týká videa.
Kajap

Ono stačí když napíšeš za den 10 komentářů tak už seš red flag … při větším množství pak už to ty komentáře schovává s odkladem třeba hodinu a ještě větším už trvale skryje…

Někdy i maže

Prostě jako like do toho nemáš šanci ani vniknout protože se to stejně mění pořád :)) preferovaný jsou pozitivní komentáře,
Valdano

Na YouTube napíšu zhruba jeden až dva komentáře za měsíc. Takže žádné "tapetování" se nekoná. V naprosté většině případů se jedná o pozitivní komentáře a bez jakýchkoli odkazů. Odkaz jsem zkoušel vložit tak jednou za půl roku a zatím nikdy mi žádný neprošel. Takže vaše dřívější tvrzení "Odkazy jdou psát i na YouTube komentáře ale holt musíte vědět jak" odmítám jak nepoužitelné, protože to evidentně závisí pouze na náhodě a pravděpodobnost, že to projde je extrémně nízká. V mém případě to nikdy ani jedinkrát nefungovalo, a to tam píšu opravdu jen velmi sporadicky a pouze k technickým záležitostem a k věci v kontextu příslušného videa.
Vertikal
Reputace:9
Lokalita: Raškovice
Lokalita:Raškovice

Nový příspěvek od Vertikal »

Na Youtube odkazy a komentáře posuzují dvě úrovně:

Automatické systémy YouTube:
hledají spam, phishing, malware, podvodné odkazy a opakované komentáře, mohou komentář zadržet, skrýt nebo odstranit, mohou reagovat i na samotnou doménu, chování účtu nebo množství podobných komentářů.

Majitel kanálu nebo jeho moderátoři:
mohou komentář schválit, ponechat jej ve frontě, smazat jej, zablokovat konkrétního uživatele, nastavit zakázaná slova nebo odkazy.
Valdano

YouTube posílá a zobrazuje do účtu různá oznámení, ale nikdy mi nepřišlo oznámení k tomu, proč byl můj komentář odstraněn. To je z mého pohledu nesprávný postup, který by měl být v systému YouTube změněn. Když je komentář pozdržen nebo odstraněn ať už autorem videa nebo automatickým systémem YouTube, tak by mělo přijít do účtu pisatele komentáře oznámení o důvodu pozdržení nebo případného odstranění příslušného komentáře, ale to se neděje.