Nejlevnější Victrony
Souhrn tématu
Victrony jsou dostupné za nejnižší ceny díky minimální marži a bezplatné dopravě do České republiky. Nabídka zahrnuje kvalitní fotografie produktů, které usnadňují výběr. Ceny jsou výhodnější než ve velkoobchodních prodejnách, což zajišťuje lepší poměr cena/výkon.
- Kajap
- Reputace:17
- Lokalita: Okoli
- Lokalita:Okoli
Nejlevnější Victrony
Prodávají tady na hranici Rakouska a Německsa zde, mají tam i pěkné fotečky https://maps.apple.com/place?address=Sc ... 36AA&map=h
Doprava do ČR je zdarma a marže mají daleka nejnižší takže to vyjde ještě levněji než tady ve velkoobchodu.
A ne, není to bez (německé) DPH (tak to posílají asi jenom do Německa). Normálně i ta jejich cena s DPH je nižší výrazně oproti Česku a doprava je 0 nad určitou částku
Případný vrácení ve 14 denní lhůtě, přes PPL je 190 do 30x30x30 nebo 290,- na banánovou bednu, takže taky pohoda.
Kdo by si chtěl něco koupit, zkusit… adresu na shop sem dávat nebudu to si snad každý najde nebo si napište, aby mě někdo neosočil z reklamy
Ps: ta místnost plná baterek Pytes V5 alfa LFP 5,12kWh 48V SurLok ??
Doprava do ČR je zdarma a marže mají daleka nejnižší takže to vyjde ještě levněji než tady ve velkoobchodu.
A ne, není to bez (německé) DPH (tak to posílají asi jenom do Německa). Normálně i ta jejich cena s DPH je nižší výrazně oproti Česku a doprava je 0 nad určitou částku
Případný vrácení ve 14 denní lhůtě, přes PPL je 190 do 30x30x30 nebo 290,- na banánovou bednu, takže taky pohoda.
Kdo by si chtěl něco koupit, zkusit… adresu na shop sem dávat nebudu to si snad každý najde nebo si napište, aby mě někdo neosočil z reklamy
Ps: ta místnost plná baterek Pytes V5 alfa LFP 5,12kWh 48V SurLok ??
Naposledy upravil(a) Kajap dne pát říj 02, 2026 10:34 pm, celkem upraveno 1 x.
- Valdano
- Reputace:332
- Lokalita: Česká Lípa
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
- Lokalita:Česká Lípa
Re: Nejlevnější Victrony
To je trochu z ruky. Jo koukám, že mají svůj eshop.
Naposledy upravil(a) Valdano dne pát říj 02, 2026 10:38 pm, celkem upraveno 2 x.
- Kajap
Z ruky nevím, přijde ti to do 2 prac.dnu takže jezdit tam nemusíš 
A jestli mi najdeš levnější i velkoobchod v tuzemsku tak sem s ním, jsem jedno velký ucho.
Jo a na mobilu se neukazuje vyhledávací lišta úplně nahoře (nejde vyhledávat dle klíčových slov na mobilu), je potřeba širší displej, třeba počítač a získat search URI
A jestli mi najdeš levnější i velkoobchod v tuzemsku tak sem s ním, jsem jedno velký ucho.
Jo a na mobilu se neukazuje vyhledávací lišta úplně nahoře (nejde vyhledávat dle klíčových slov na mobilu), je potřeba širší displej, třeba počítač a získat search URI
- Valdano
V sekci k dopravě tam píšou, že posílají po celé EU.
Doprava a doručení
Z našeho skladu zasíláme fotovoltaické a Victron komponenty do všech zemí EU – a na vyžádání i do celého světa. Balíky do 31,5 kg zasíláme prostřednictvím GLS; těžší a objemnější položky zasíláme přepravní společností. Přesné náklady na dopravu si vždy můžete prohlédnout v nákupním košíku před odesláním objednávky.
Doprava balíků zdarma: pro objednávky nad 200 €
Objednávky do 200 €: Poštovné v rámci EU 10 € (platí i pro Česko)
Cena dopravy se vypočítává na základě hmotnosti a automaticky se zobrazuje v nákupním košíku.
Rychlé dodání: Zboží skladem odesíláme do 1–2 pracovních dnů.
Dodání v rámci celé EU: do všech zemí EU, na vyžádání i do celého světa
Přeprava balíků s GLS (do 31,5 kg)
Objednávky do hmotnosti 31,5 kg na balík zasíláme prostřednictvím GLS. Doprava je zdarma u objednávek nad 200 €; u objednávek pod tuto částku účtujeme paušální poplatek 10 €.
Dodací lhůta po odeslání - Ostatní země EU (tam patří i Česko)
2 až 6 pracovních dnů
Dodací lhůty začínají běžet datem předání společnosti GLS. Pro položky s delšími dodacími lhůtami platí informace na stránce produktu.
Přeprava spedicí (nad 31,5 kg a objemné zboží)
Těžké nebo objemné zboží – jako jsou fotovoltaické moduly na paletách, bateriové úložné systémy nebo velké střídačové sestavy – je dodáváno přepravní společností. Náklady závisí na celkové hmotnosti a zemi doručení a jsou automaticky vypočítány v nákupním košíku. Přesnou částku uvidíte před dokončením objednávky. Doprava zdarma u objednávek nad 200 EUR se vztahuje pouze na balíky, nikoli na přepravu nákladní dopravou.
Doprava a doručení
Z našeho skladu zasíláme fotovoltaické a Victron komponenty do všech zemí EU – a na vyžádání i do celého světa. Balíky do 31,5 kg zasíláme prostřednictvím GLS; těžší a objemnější položky zasíláme přepravní společností. Přesné náklady na dopravu si vždy můžete prohlédnout v nákupním košíku před odesláním objednávky.
Doprava balíků zdarma: pro objednávky nad 200 €
Objednávky do 200 €: Poštovné v rámci EU 10 € (platí i pro Česko)
Cena dopravy se vypočítává na základě hmotnosti a automaticky se zobrazuje v nákupním košíku.
Rychlé dodání: Zboží skladem odesíláme do 1–2 pracovních dnů.
Dodání v rámci celé EU: do všech zemí EU, na vyžádání i do celého světa
Přeprava balíků s GLS (do 31,5 kg)
Objednávky do hmotnosti 31,5 kg na balík zasíláme prostřednictvím GLS. Doprava je zdarma u objednávek nad 200 €; u objednávek pod tuto částku účtujeme paušální poplatek 10 €.
Dodací lhůta po odeslání - Ostatní země EU (tam patří i Česko)
2 až 6 pracovních dnů
Dodací lhůty začínají běžet datem předání společnosti GLS. Pro položky s delšími dodacími lhůtami platí informace na stránce produktu.
Přeprava spedicí (nad 31,5 kg a objemné zboží)
Těžké nebo objemné zboží – jako jsou fotovoltaické moduly na paletách, bateriové úložné systémy nebo velké střídačové sestavy – je dodáváno přepravní společností. Náklady závisí na celkové hmotnosti a zemi doručení a jsou automaticky vypočítány v nákupním košíku. Přesnou částku uvidíte před dokončením objednávky. Doprava zdarma u objednávek nad 200 EUR se vztahuje pouze na balíky, nikoli na přepravu nákladní dopravou.
- Kajap
Já jsem popisoval jak “nákladný” je poslat zboží zpátky, protože při odstoupení do 14 dnů bez důvodu si spotřebitel platí náklady na vrácení sám ;to plstí v celé eu).
Jinak jsem tam zkoumal jenom MPPT od 75/15 do 250/100…
čím se i vysvětluje, odkud to nakupujou ty překupníci na Bazošu (odsud)
Jinak jsem tam zkoumal jenom MPPT od 75/15 do 250/100…
čím se i vysvětluje, odkud to nakupujou ty překupníci na Bazošu (odsud)
- Valdano
Psal jste také, že "doprava je 0 nad určitou částku" což není při vrácení, ale při nákupu a jak červeně upozorňuji výše platí to jen na balíky do hmotnosti 31,5 kg. Těžších zásilek (třeba když si někdo společně s Victronem koupí i paletu FV panelů), které se přepravují spedicí, se doprava zdarma netýká bez ohledu na cenu nákupu.
- Kajap
jsme v regulátorech Victron že? Radši vykoumej levnější zdroj