Česká aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS
Souhrn tématu
Aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS umožňuje sledovat více baterií najednou jako jeden celek s možností detailního zobrazení jednotlivých baterií. Nabízí expertní režim pro nastavení BMS, vzdálenou diagnostiku, kalibraci a export dat do XLSX pro servisní účely. Aplikace je zdarma pro baterie BAKOM.CZ zakoupené od 1.7.2026, pro ostatní baterie je k dispozici 30denní zkušební verze a následná jednorázová platba bez předplatného. Podporuje češtinu, slovenštinu i angličtinu a obsahuje demo baterii pro vyzkoušení bez nutnosti vlastnit hardware.
- Valdano
- Reputace:331
- Lokalita: Česká Lípa
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
- Lokalita:Česká Lípa
Česká aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS
Česká aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS.
Aplikace obsahuje vestavěnou demo baterii, takže si ji můžete vyzkoušet i bez hardware.
Ke stažení:
- pro Android
- pro iPhone / iPad
Monitoring: Přehled více baterií najednou. Sledujete celou sestavu jako jeden celek (banka), jedním ťuknutím detail konkrétní baterie.
Expertní režim + diagnostika: nastavení hodnot v BMS a možnost lokální diagnostiky
Servisní menu: vzdálená diagnostika, kompletní konfigurace i na dálku, kalibrace, změny a resety všech hesel a PIN
Export dat měření: do lokálního XLSX (hodí se při ladění systému i při servisu).
Přepínání jazyka: čeština / slovenština / angličtina
Cena:
Pro baterie BAKOM.CZ koupené od od 1.7.2026: aplikace kompletně zdarma bez omezení (včetně vzdálené správy)
Pro ostatní baterie s JK BMS: 30 dní zdarma, poté 299 Kč jednorázově. Doživotně. Žádné předplatné.
Aplikace obsahuje vestavěnou demo baterii, takže si ji můžete vyzkoušet i bez hardware.
Ke stažení:
- pro Android
- pro iPhone / iPad
Monitoring: Přehled více baterií najednou. Sledujete celou sestavu jako jeden celek (banka), jedním ťuknutím detail konkrétní baterie.
Expertní režim + diagnostika: nastavení hodnot v BMS a možnost lokální diagnostiky
Servisní menu: vzdálená diagnostika, kompletní konfigurace i na dálku, kalibrace, změny a resety všech hesel a PIN
Export dat měření: do lokálního XLSX (hodí se při ladění systému i při servisu).
Přepínání jazyka: čeština / slovenština / angličtina
Cena:
Pro baterie BAKOM.CZ koupené od od 1.7.2026: aplikace kompletně zdarma bez omezení (včetně vzdálené správy)
Pro ostatní baterie s JK BMS: 30 dní zdarma, poté 299 Kč jednorázově. Doživotně. Žádné předplatné.
- kodl69
- Reputace:1103
- Lokalita: severně od Brna
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 12kWh
- Lokalita:severně od BrnaSystémové napětí:48VVýkon panelů [Wp]:8kWp Kapacita baterie [kWh]:12kWh
Re: Česká aplikace pro monitoring bateriových uložišť s JK-BMS
Vím o tom, ale je to jenom na 4 baterky, mám jich teď 8ks a výhledově jich bude 11...
ostrov skoro 8kWp neustále ve stádiu zrodu: smartshunt(ex WBJR), MPPT150/45, MPPT 250/100(ex midnitesolar 150 clasic lite), 16S a různě P cca 340Ah Winston, MP II 5000,( ex Powerjack 8kW, ex samodomo cca 4kW). 48V DC rozvody a spotřebiče.
- Franta2776
- Reputace:681
S 11 baterkama budeš provozovat nákup a prodej elektřiny??
32540Wp, 90ks vakuové trubice jihozápad, (Lifepo4 16S 1100Ah, trakční gel 800Ah), Deye 15kW LV,MPPT 150/85, 150/100 BMWi5
Pojízdná FV 200Wp=2x100Wp flexibilní+4x280Ah lifepo4+měnič 1500W
Pojízdná FV 200Wp=2x100Wp flexibilní+4x280Ah lifepo4+měnič 1500W
- Valdano
V profilu má uvedeno "Chci prodávat energii: NE", takže pokud je to pravda tak zřejmě NE.
- Valdano
Autor toho videa uvedl, že u té apky připravují navýšení počtu současně monitorovaných baterií. V první fázi to bude pravděpodobně na 6 kusů a pak zřejmě i více. Takže pokud je to pro vás zajímavé tak se tam občas mrkněte a třeba se dříve či později dočkáte verze, které bude podporovat současné monitorování tolika baterií kolik jich budete mít.kodl69 píše: pát srp 28, 2026 2:16 pmVím o tom, ale je to jenom na 4 baterky, mám jich teď 8ks a výhledově jich bude 11...
- kodl69
- Reputace:1103
- Lokalita: severně od Brna
- Výkon panelů [Wp]: 8kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 12kWh
- Lokalita:severně od BrnaSystémové napětí:48VVýkon panelů [Wp]:8kWp Kapacita baterie [kWh]:12kWh
nic nikomu neprodám
jsou to všelijaký starý baterky, od 40Ah winstonů až po dvě nový 280Ah, proto jich je tolik. Prostě roky shromažďování elektroodpadu. A kapacita je tak akorát na týden bez slunka, víc už asi nemá cenu , už tohle je přestřel.
ostrov skoro 8kWp neustále ve stádiu zrodu: smartshunt(ex WBJR), MPPT150/45, MPPT 250/100(ex midnitesolar 150 clasic lite), 16S a různě P cca 340Ah Winston, MP II 5000,( ex Powerjack 8kW, ex samodomo cca 4kW). 48V DC rozvody a spotřebiče.
- cuki
- Reputace:17
- Lokalita: Berounsko
- Výkon panelů [Wp]: 6,4kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 16kWh
- Lokalita:BerounskoSystémové napětí:48VVýkon panelů [Wp]:6,4kWp Kapacita baterie [kWh]:16kWh
A jo je na té aplikaci tak dobrého? Nainstaloval jsem to ze zvědavosti protože nová verze od JK je taková no... Ale tohle snad ještě nepřehlednější.
Easun 6,2kW, JK-BMS, 16x 295Ah REPT, 6,4kWp 22°na JJV
- Kajap
- Lokalita: Okoli
- Lokalita:Okoli
Viktron MPPT to zdetekuje - ale “neumíme přečíst” než název
Ono tohlencto obecně (cracknutý protokoly) je asi docela časovaný průser (teď nemyslím vůbec tuhle aplikaci) protože jsou nástroje kterýma se dá dostat do jistých baterek a i bez hesla je rozjebat, neboli způsobit v extrému na dálku požár … viděl jsem to…
Otázka, kdy se to rozkřikne.
Podobně jako třeba čipy emarine. Taky nikdo nepředpokládal, že půjdou udělat zapisovatelný a dneska si za 2 $ pořídíte kopírku a 70% dveří má tyhle levný čipy
Ono tohlencto obecně (cracknutý protokoly) je asi docela časovaný průser (teď nemyslím vůbec tuhle aplikaci) protože jsou nástroje kterýma se dá dostat do jistých baterek a i bez hesla je rozjebat, neboli způsobit v extrému na dálku požár … viděl jsem to…
Otázka, kdy se to rozkřikne.
Podobně jako třeba čipy emarine. Taky nikdo nepředpokládal, že půjdou udělat zapisovatelný a dneska si za 2 $ pořídíte kopírku a 70% dveří má tyhle levný čipy
- cipis
- Moderátor
- Reputace:1072
- Lokalita: blízko Brna
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 18+ kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 40+26
- Lokalita:blízko BrnaSystémové napětí:24VVýkon panelů [Wp]:18+ kWp Kapacita baterie [kWh]:40+26
I Mifare ...
Nicméně tohle všechno jsou BMSky pro všelijaké jezdítka, ne pro kritické aplikace typu FVE, ač se to strašně rozjelo ...
Nicméně tohle všechno jsou BMSky pro všelijaké jezdítka, ne pro kritické aplikace typu FVE, ač se to strašně rozjelo ...
18+ kWp v provozu, 7+ kWp čeká na montáž/zapojení
Regulátory Epever a Victron
MP 24/5000 + Deye mikroinvertory 1+2,25+0,8 kW (můj byt + máti byt)
MP 24/1200 inet, sit, kamery atd.
Phoenix 24/5000 vytěžování do akumulačních kamen
Epever 3kW vytěžování do bojlerů + žebříky
1 kW "nabíječka" 24 V
40+ kWh staré olovo 26+ kWh Li-Ion
několik dalších MP jako záložní zdroje na různých místech
Modře píši jako moderátor, černě jako člen.
Regulátory Epever a Victron
MP 24/5000 + Deye mikroinvertory 1+2,25+0,8 kW (můj byt + máti byt)
MP 24/1200 inet, sit, kamery atd.
Phoenix 24/5000 vytěžování do akumulačních kamen
Epever 3kW vytěžování do bojlerů + žebříky
1 kW "nabíječka" 24 V
40+ kWh staré olovo 26+ kWh Li-Ion
několik dalších MP jako záložní zdroje na různých místech
Modře píši jako moderátor, černě jako člen.
- Kajap
- Lokalita: Okoli
- Lokalita:Okoli
Legendarni uhorení ve výtahu bylo právě s baterkou z nějakého vozitka…
Každej boží den za poslední týden vidím nějskýho novýho obchodníka s Baterkama
Tenhle Teze už je docela starý…
A na Ali to je čistě scam…
Každej boží den za poslední týden vidím nějskýho novýho obchodníka s Baterkama
A na Ali to je čistě scam…